рус-лан
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1453
- Реакції
- 1286
- Бали
- 578
рус-лан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А як так? А звідки ж дітки брались? Без чужих в хаті?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А як так? А звідки ж дітки брались? Без чужих в хаті?
Ну так з будинку я ж виходжуА як так? А звідки ж дітки брались? Без чужих в хаті?
То що ....по "дорозі" дітлахи з"явлються?Ну так з будинку я ж виходжу![]()
То що ....по "дорозі" дітлахи з"явлються?
Не....погане у вас село...роблю такі висновкиА ви не знали? Пішла по селі і накрала собі найкращих екземплярів
Я тіп "старорежимний"... мені краще "доступні" фото...Можете і собі так вибрати але я вам того не казала.
Тільки допетрав...так що ви в "дорозі" дітей клепали"?Ну так з будинку я ж виходжу![]()
Якщо частенько повторяти... то потім не згадаєш де твої онуки....
Роки беруть своє. РозуміюЯкщо частенько повторяти... то потім не згадаєш де твої онуки....
Не гайте часу! Поки є можливість....Роки беруть своє. Розумію![]()
Тілько но .....дочитав! Ну відео "зачаття"то було б не погано"!
Ну я вважаю,що старі коні борозду не зіпсують.......хіба що ляжуть в неї та придрімають, а потім продовжать "пахать" ?Роки беруть своє. Розумію![]()
Ну так з будинку я ж виходжу![]()
Ми всі спочатку мали можливість закривати борги.І закривали.Давно в банках брала ,щоб опалення зробити,і на інше.Віддавала.Правда один раз їздила на заробітки,щоб погасити.І не навчило мене життя.А з МФО це взагалі днище.Так гарно було натискати на кнопочки і гроші на карті Красота Потім одні МФО закривалися іншими.А потім вже ніхто не давав.І величезна боргова яма.Бо така схема працювала не добезкінечності.Просто в один момент ти зрозуміла,що це кінець.Але ви не хвилюйтеся.І треба списувати свої проблеми на прокльони.Серйозно.Просто щось пішло не так.Але це не кінець життя.І це можна все витриматиЯ завжди мала можливість закривати всі борги, тому навіть не думала про це)
А ці місяці мене ніби хто прокляв![]()