Пільги військовослужбовцю.

• Автор теми Автор теми Soft
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Soft

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
22
Бали
133
Soft не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть як це розуміти? Тут вони самі кажуть , що надані мною документи свідчать статус військовослужбовця. Та просять, ще документи і в списанні % відмовили.

Оскільки я контрактник і не надав довідку про "нуль", «УБД» вони вважають, що підстав для пільг немає.

Виконання обов'язків служби в особливий період за контрактом вже є участю у таких заходах, навіть якщо я не в окопі. МФО намагаються звузити закон до "участі в бойових діях", що є порушенням прав контрактників.

Писати скаргу до НБУ?

Вкладення

• IMG_0840.webp
    IMG_0840.webp
    256.7 Кб · Перегляди: 48
Підкажіть як це розуміти? Тут вони самі кажуть , що надані мною документи свідчать статус військовослужбовця. Та просять, ще документи і в списанні % відмовили.

Оскільки я контрактник і не надав довідку про "нуль", «УБД» вони вважають, що підстав для пільг немає.

Виконання обов'язків служби в особливий період за контрактом вже є участю у таких заходах, навіть якщо я не в окопі. МФО намагаються звузити закон до "участі в бойових діях", що є порушенням прав контрактників.

Писати скаргу до НБУ?
Мені так само відмовили Благо, Кредитон і ще хтось там

Щодо контрактників, то дійсно є ряд "але", хоч це і не правильно, я вважаю. Якщо в межах судової справи, то одночасно з наданням заперечень "спеціальних", завжди раджу також надавати загальні, які б використовувались незалежно від статусу військовослужбовця (проценти за межами строків, незаконні комісії, неустойки, в тому числі які вже списані і тд)

Моїм клієнтам-військовослужбовцям, до яких подавали позови, суд завжди зносив проценти.

Моїм клієнтам-військовослужбовцям, до яких подавали позови, суд завжди зносив проценти.
за умов мобілізованого військовослужбовця - без питань, це все працює. Але в мене є поліцейський в зоні бойових дій і інші подібні варіанти, чекаємо результату від суду

Писати скаргу до НБУ?
Я УБД надавала, але так як воно у мене ще з часів АТО є, то мені відмовили , типу, зараз я не там

за умов мобілізованого військовослужбовця - без питань, це все працює. Але в мене є поліцейський в зоні бойових дій і інші подібні варіанти, чекаємо результату від суду
То вже як пощастить. У одних суддів ще не вмерло верховенство права, а в інших його давно замінило верховенство дискреції...

Назад
Угорі