підтвердження надання коштів

• Автор теми Автор теми Дарья123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 750

Дарья123

Форумчанин
Дописи
237
Реакції
193
Бали
3625
Дарья123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене зараз планується суди по еапб, і в одному з них в документах щодо підтвердження надання коштів є квитанція на сплату, де зазначено номер картки моєї подруги. Ну тобто на момент видачі кредиту я зазначила іншу картку, по причині -навіть не памʼятаю. Зараз дивлюсь якась не понятна картка, пишу в моно- вони-не ваша, і я згадала чья)
Питання: наприклад якщо я почну стартовати і казати це не моя картка, вони подадуть запит, що дійсно не моя картка отримають відповідь. Чи можуть вони піти в поліцію і подати заявку щодо факту мошеничества і тд і чим це може загрожувати мені?

В мене зараз планується суди по еапб, і в одному з них в документах щодо підтвердження надання коштів є квитанція на сплату, де зазначено номер картки моєї подруги. Ну тобто на момент видачі кредиту я зазначила іншу картку, по причині -навіть не памʼятаю. Зараз дивлюсь якась не понятна картка, пишу в моно- вони-не ваша, і я згадала чья)
Питання: наприклад якщо я почну стартовати і казати це не моя картка, вони подадуть запит, що дійсно не моя картка отримають відповідь. Чи можуть вони піти в поліцію і подати заявку щодо факту мошеничества і тд і чим це може загрожувати мені?
ох вже ті небезпечні білявки...)))

Питання: наприклад якщо я почну стартовати і казати це не моя картка
Не знаю, чи підуть у поліцію, але якщо ви самі дали картку, а тепер кажете, що то не ваша, то це дійсно можна інкримінувати як шахрайство. Ну типу підробка

Я дочитала документи,в кінці клопотання про витребування доказів судом у банка, чи належить мені картка

Думаю це навпаки вам плюс у суді, що гроші ви не отримували🙈 Вони взагалі-то мали б і не видавати на чужу картку.

Думаю це навпаки вам плюс у суді, що гроші ви не отримували🙈 Вони взагалі-то мали б і не видавати на чужу картку.
Але це може бути можливо розцінено як факт мошеничества- бог його знає….
Нервую трохи щось за це

Нервую трохи щось за це
Та ні. Це ж справа про стягнення боргу. І ключове - чи отримували ви кошти.
Напишіть адвокатам, може у них були такі справи і вас заспокоять.

Нервую трохи щось за це
була "аналогічна справа", і не одна, де картка не належала клієнту
до прикладу Суд з ТОВ "Споживчий центр" (Швидко Гроші) на 15 000 грн. У задоволенні позову відмовлено.

ніхто в поліцію не заявляв)))

по одній справі, правда, за клопотанням позивача, "призначили" відповідачем людину на яку емітовано картку.

Та вам гроші на карту не відправляли. Нехай подруга віддувається, буде знати як комусь карту давати в користування:) Подруг же море а ви в мами одна:)

Назад
Угорі