- Дописи
- 36960
- Рішення
- 10
- Реакції
- 95594
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Так, мої любі. На даний момент можна вважати, що епопея з кредитами та боргами наразі завершена. На все це мені знадобилося трошки більше ніж п'ять років...
Тепер по порядку.
Багатьом відомо, що в період з 2013 року по 2018 я жив в боргах. Нічого там гарного немає. Брав, віддавав, пролонгував, знову брав... На той час, вже точно не згадаю, було 7 МФО і декілька банків. Плюс - автокредит. Його до уваги зовсім не беру.
CreditUp просто нацкомфінпослуг трошки попустив. Ось вони і погодилися на лояльні умови, бо варіантів інших на той час в них не було.
Сслоун. Неприємна контора. Дзвонили, погрожували.
Продали фінфорсам. Ті теж там щось рипалися, погрожували. Як результат нічого не отримали.
Продали ФК Онлайн Фінанс. Ті не погрожували, навіть не дзвонили. Зробили виконавчий напис нотаріуса. Знесли його в суді.
Сьогодні від них прийшли кошти, які були потрачені на судові витрати.
Credit365. Аналогічна сслоун контора. Дзвінки, погрози. Ну таке собі.
Нікому не продавали, подали до суду в 2021 році. Суд фактично програли, бо хотіли 148000 грн з тіла 9000. Вірніше не так... Суд першої інстанції виграли. Ми пішли в апеляцію, отримали рішення на нашу користь.
Сьогодні також повернули кошти за судові витрати. Звісно через виконавця.
На цьому моя історія боргів завершена.
Дякую!! Ціную!!
Также величезна подяка Mercato® за допомогу та пошуки варіантів рішення проблеми на досудовому етапі. Так, ми намагалися і через нацкомфінпослуг вирішити, і подавали тим же кредит365 запроси, щоб вони дали хоч якісь документи, які підтверджували б наявність боргу. Нічого не отримали окрім листів з насмішками.
Mercato® , дякую!!!
Моя подяка Команді форуму!! Ваша підтримка для мене завжди дуже важлива! Команда змінювалася, дехто вже і не заходить на форум, але я все пам'ятаю
Також хочу подякувати тим форумчанам які мене підтримували. Неважливо яким чином, важливо, що підтримували. Таких дуже багато!
"Боржникам" бажаю не шукати легких шляхів вирішення проблем, бо будете як я платити недоюристам 2600 грн за консультацію. Все можна вирішити, якщо наполегливо йди до своєї мети. Я свою досягнув.
Тепер по порядку.
Багатьом відомо, що в період з 2013 року по 2018 я жив в боргах. Нічого там гарного немає. Брав, віддавав, пролонгував, знову брав... На той час, вже точно не згадаю, було 7 МФО і декілька банків. Плюс - автокредит. Його до уваги зовсім не беру.
Як я закривав борги
Деякі МФО (MyCredit та CreditUp) пішли назустріч та з ними вирішив питання нормально. Доречі, все ж таки MyCredit я вдячний за виконання умов договору та зміну політики компанії щодо спілкування з клієнтами.CreditUp просто нацкомфінпослуг трошки попустив. Ось вони і погодилися на лояльні умови, бо варіантів інших на той час в них не було.
Непробивні МФО та колектори
А були ще й такі, що усіляко намагалися мені зіпсувати життя. З ними було вже не так, як з попередніми.Сслоун. Неприємна контора. Дзвонили, погрожували.
Продали фінфорсам. Ті теж там щось рипалися, погрожували. Як результат нічого не отримали.
Продали ФК Онлайн Фінанс. Ті не погрожували, навіть не дзвонили. Зробили виконавчий напис нотаріуса. Знесли його в суді.
Сьогодні від них прийшли кошти, які були потрачені на судові витрати.
Credit365. Аналогічна сслоун контора. Дзвінки, погрози. Ну таке собі.
Нікому не продавали, подали до суду в 2021 році. Суд фактично програли, бо хотіли 148000 грн з тіла 9000. Вірніше не так... Суд першої інстанції виграли. Ми пішли в апеляцію, отримали рішення на нашу користь.
Сьогодні також повернули кошти за судові витрати. Звісно через виконавця.
На цьому моя історія боргів завершена.
Що хотів би ще сказати...
Дуже величезна подяка Yuristo2020 за допомогу і те, що весь цей час боролася зі мною.
Также величезна подяка Mercato® за допомогу та пошуки варіантів рішення проблеми на досудовому етапі. Так, ми намагалися і через нацкомфінпослуг вирішити, і подавали тим же кредит365 запроси, щоб вони дали хоч якісь документи, які підтверджували б наявність боргу. Нічого не отримали окрім листів з насмішками.
Mercato® , дякую!!!
Моя подяка Команді форуму!! Ваша підтримка для мене завжди дуже важлива! Команда змінювалася, дехто вже і не заходить на форум, але я все пам'ятаю
Також хочу подякувати тим форумчанам які мене підтримували. Неважливо яким чином, важливо, що підтримували. Таких дуже багато!
"Боржникам" бажаю не шукати легких шляхів вирішення проблем, бо будете як я платити недоюристам 2600 грн за консультацію. Все можна вирішити, якщо наполегливо йди до своєї мети. Я свою досягнув.
Останнє редагування:
[/POSTS]