Підскажіть що дальше буде?)))

• Автор теми Автор теми Віка1992
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 842

Віка1992

Форумчанин
Дописи
191
Реакції
59
Бали
68
Віка1992 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Така ситуація , монейвео.прострочка місяць. Дзвонить якийсь Артур Юрійович, мені каже , або сьогодні вносьте тіло кредиту і розбиваємо остальне на реструктуризацію. Або пишу відказ і хана буде. Подзвонив папі , мамі , нагрубив , погрожував що буде дзвонити сусідам, і зробить аж а не життя. Знайомим прислав всім реквізити на оплату. Що чекати дальше, ? Подзвонять ? Фотошоп. Вони роблять? В кого як було???? Бо я їду закордон зараз, переживаю що буде завтра???

Така ситуація , монейвео.прострочка місяць. Дзвонить якийсь Артур Юрійович, мені каже , або сьогодні вносьте тіло кредиту і розбиваємо остальне на реструктуризацію. Або пишу відказ і хана буде. Подзвонив папі , мамі , нагрубив , погрожував що буде дзвонити сусідам, і зробить аж а не життя. Знайомим прислав всім реквізити на оплату. Що чекати дальше, ? Подзвонять ? Фотошоп. Вони роблять? В кого як було???? Бо я їду закордон зараз, переживаю що буде завтра???
Форум почитайте,не лінуйтесь...

Нічого нового не буде,Про фотошоп від них не чула ніколи.Подзвонять трохи,та й продадуть.

Мне маники на первых месяцах,вообще,ничего не предлагали.да и,вообще,ничего не предлагали,разве,что списать пару тысяч,когда насчитали 18 тысяч и продали.просите гарантийку,если хотите платить,а то как бы не развод.а то положат не на тело,а на проценты.

Їдьте,с Богом!

Соседям звонят. Маме позвонили на работу сотруднице, спросили или знает меня, та сказала незнаю . Спросили про маму мою говорит знаю. Так эта енотиха говорит вы у нее 50000 одолжили отдайте, а то она не может кредит дочери погасить. Вот что с ними сделать? Сцуки

Вже закордонном)) все норм. Прострочки від 6місяцвв і деякі по 2 місяці, так що не слухайте ті пугалки від шараг)))

Назад
Угорі