Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це з цього номеру зробили? Ніде немає інформації. Усе сховано.. ось, дивіться:Зробили [censure] відео на подругу і кинули її чоловіку....там в сім'ї скандал....хочу якось владнати
Так з цьогоЦе з цього номеру зробили? Ніде немає інформації. Усе сховано.. ось, дивіться:
В мене в них немає кредитуесть подозрение, что сос кредит, но точно утверждать не буду. мне сегодня с е к с и коллаж прислали. номер на 099 только другой и тоже не пробивается
может у подруги есть раз на нее видео?В мене в них немає кредиту
Ні в неї немає кредитів.....вчора таке ж саме було але на мене...может у подруги есть раз на нее видео?
Не везёт вашей подруге и вам..то коллажи то видео. .прям приглянулись вы имНі в неї немає кредитів.....вчора таке ж саме було але на мене...
Вы действительно думаете что даже если вы к ним дозвонитесь то сможете что то решить с ними. они скажут это не мы, знать не знаемНі в неї немає кредитів.....вчора таке ж саме було але на мене...
Справді....обідно за неї...її чоловік навіть пояснення не хоче слухати....Не везёт вашей подруге и вам..то коллажи то видео. .прям приглянулись вы им
Я їм не дзвонила....просто хочеться дізнатися хто саме.... Поскаржилася на 1545Вы действительно думаете что даже если вы к ним дозвонитесь то сможете что то решить с ними. они скажут это не мы, знать не знаем
Вряд ли вы узнаете, могли просто использовать новую сим карту и всеСправді....обідно за неї...її чоловік навіть пояснення не хоче слухати....
Я їм не дзвонила....просто хочеться дізнатися хто саме.... Поскаржилася на 1545
А чего следователю звонить соседям, если ему нужно он вас найдетребят, а можете посмотреть чей номер? 0636569882
а то мне тоже следователь обзвонил сегодня соседей)))
Напевно так і було....боюся,що дальше буде....нащо вони ще здатні....Вряд ли вы узнаете, могли просто использовать новую сим карту и все
А чего следователю звонить соседям, если ему нужно он вас найдет
Ну на этом их фантазии и возможности ограничены, хотя про видео я впервые слышу, знаю что фото коллажи делают, могут объявление сделать с вашим фото якобы вы собираете на лечениеНапевно так і було....боюся,що дальше буде....нащо вони ще здатні....
Надіюся,що відстануть вже....Ну на этом их фантазии и возможности ограничены, хотя про видео я впервые слышу, знаю что фото коллажи делают, могут объявление сделать с вашим фото якобы вы собираете на лечение
відео??? шановна, це як??Зробили [censure] відео на подругу і кинули її чоловіку....там в сім'ї скандал....хочу якось владнати
Главное не идти с ними на переговоры, а то они поймут что нашли слабое место. Живите дальше своей жизнью и все наладитсяНадіюся,що відстануть вже....
Ну можливо не зовсім відео...фото подруги чергово перемикаються на пopнo фото під зарактерні звуки....якось так...відео??? шановна, це як??
МАРВЕЛ працює на МФО?
Я це розумію....просто не хочеться щоб близькі мені люди сварилися через менеГлавное не идти с ними на переговоры, а то они поймут что нашли слабое место. Живите дальше своей жизнью и все наладится