Підскажіт а яка компанія дає кредит без звінків?

• Автор теми Автор теми Strelok1392
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Роршах, Повірте ,якщо у Вас є прострочки Вам ні одне МФО займ не видасть!!! І не витрачайте даремно свій і наш час!!!

Нехай буде по Вашому. Ще раз прошу, давайте закриємо це питання. Ну от чесно, і без Вас тошно .... Вибачте за грубість
Успокойтесь.Соберитесь с мыслями. Раз уже вы на этом форуме , то в первую очередь, почитайте , что пишут другие по различным темам. Хорошенько подумайте. Поверьте, лучше все таки поставить точку и близким с каждого заработка , а не в долговую пропасть выбрасывать. И не искать где б еще взять, чтобы предыдущий закрыть, этим вы не решите все равно проблему, карусель наберет новые обороты.
Многие ответы на ваши вопросы как быть есть на форуме. Не поленитесь почитать.

• Подобається
Реакції: Jack
Роршах, якщо ви справді за кордоном і у вас така ситуація, спробуйте(як варіант) знайти когось з наших людей і позичити...
Світ не без добрих людей...

Роршах, Повірте ,якщо у Вас є прострочки Вам ні одне МФО займ не видасть!!! І не витрачайте даремно свій і наш час!!!
Зрозумів. Дякую

Успокойтесь.Соберитесь с мыслями. Раз уже вы на этом форуме , то в первую очередь, почитайте , что пишут другие по различным темам. Хорошенько подумайте. Поверьте, лучше все таки поставить точку и близким с каждого заработка , а не в долговую пропасть выбрасывать. И не искать где б еще взять, чтобы предыдущий закрыть, этим вы не решите все равно проблему, карусель наберет новые обороты.
Многие ответы на ваши вопросы как быть есть на форуме. Не поленитесь почитать.
Ок. Дякую

Роршах, якщо ви справді за кордоном і у вас така ситуація, спробуйте(як варіант) знайти когось з наших людей і позичити...
Світ не без добрих людей...
Дякую за підтримку

Смартивей пробуй

Роршах, Немає за що.Я Вам написала так як все є насправді.
Зрозумійте,ці МФОшки -це не що інше,як дуже гарно відпрацьована корупційна схема.І займи вони видають лише до тих пір ,допоки немає прострочок.І не лoxи цю схему придумали і дуже гарно відшліфували.І вони прекрасно розуміють ,що коли людина виходить на прострочку ,то значить або людина вже втомилася перекредитовуватися,або вже далі просто нікуди перекредитовуватися.І вони перекривають кисень.А далі-терор всіх рідних,друзів і знайомих.І циферки ростуть із швидкістю світла.І вже Ваше чи моє дуже нада їх не цікавить.

Доброго дня всім! Не можу створити тему на форумі. Тому пишу у схожій. Мені терміново потрібен невеликий мікрозайм без перевірок та дзвінків. Вже всі перепробував, в тому числі і ті, що згадувалися в темі. В деяких мфо маю мікрозайми (протерміновано 6 з 12), в деяких просто заблокований (заблокували рідні, бо й раніше мав проблеми з кредитами). А деякі просто не дають.... і все тут. А знаходжуся за кордоном, просто не можу виїхати додому. Скоро кінець візи. Коротше кажучи, не бачу іншого способу, аніж узяти новий мікрозайм (хоча, почитавши трохи форум, розумію яку дурницю пишу). І тим не менше, може хто що підкаже?
Монетка попробуйте

Смартивей пробуй
пробував, не дали

Монетка попробуйте
пробував, також не дали

Роршах, Немає за що.Я Вам написала так як все є насправді.
Зрозумійте,ці МФОшки -це не що інше,як дуже гарно відпрацьована корупційна схема.І займи вони видають лише до тих пір ,допоки немає прострочок.І не лoxи цю схему придумали і дуже гарно відшліфували.І вони прекрасно розуміють ,що коли людина виходить на прострочку ,то значить або людина вже втомилася перекредитовуватися,або вже далі просто нікуди перекредитовуватися.І вони перекривають кисень.А далі-терор всіх рідних,друзів і знайомих.І циферки ростуть із швидкістю світла.І вже Ваше чи моє дуже нада їх не цікавить.
Та розумію.... Я не збираюся їх більше набирати, і так хватає) Ну ще хіба один останній...)))

Правильно,не лезьте в МФО или кредиты,это как мфомания (кредитомания),что ли..сам себя неоднократно бил по рукам за сладкие предложения по кредитованию,но так как уже есть опыт,через пару вздохов ,эта мания проходила.Лучше уж быть в состоянии безденежья,чем безденежье с долгами.
солодкі пропозиції ?:)))
це як , замість 700% річних , 600 ? :) ну , да ...солодше ))))))

Не залишилось. Все відправляв на різні борги, яких маю загалом більш, ніж достатньо. Аванс дають один раз. Просив, агенція відмовила. А розрахунок тільки в наступному місяці за минулий. Кошти на квиток додому обіцяв позичити колега, але так і не позичив... Якось так...
чувак, читай групу і інформацію в інтернеті..не займайся дурницями!!! Тобі годувати немає кого? мав розум набрати боргів в МФО , знайди його і на те , щоб розібратися в проблемі !!

В Манівео я заблокований.

П.С. Так само CCloan, Гроші Всім, Кредит Каса, Ваша Готівочка, Топ Кредит, Кредитон, Манібум, Позика, Море Грошей, Сос Кредит... ну тобто в багатьох. Я через те і хочу знайти можливо якусь маловідому "контору", або нову, але щоб точно давала 100% без відмови і бажано дзвінків, бо в роумінгу до мене ще й не дозвонишся, тільки смс приходять. Та і треба мені взагалі не багато 1000-1500... Вже все перепробував.....
сенс по всіх організаціях регатися???
по твоїх даних тобі ще потім кредитів понавішують , що маманегорюй!
Ти краще в друзів чи знайомих перезич , або до батьків на крайняк звернися !

капець..та вони як гриби ростуть після дощу ! як в нас багато лoxiв ! таке враження кожного дня нова контора відкривається !!!

от через таких людей як - Роршах , ці компанії і відкриваються щодня все нові і нові...шукають людей , які всі гроші будуть викидувати у бездну ! а потім поїдуть закордон , там ще кілька років будуть працювати на дядьків і тіток..набивати їм кишені...а потім по новому кредити почнуть брати..і такий круговорот...
тут вже лікуватися потрібно серйозно...
краще на психолога гроші витрачати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі