Підскажіт а яка компанія дає кредит без звінків?

• Автор теми Автор теми Strelok1392
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Доброго дня всім, всіх зі святом. Підскажіт а яка компанія дає кредит без звінків? ( Тобто 100% онлайн) Дякую

Доброго дня всім! Не можу створити тему на форумі. Тому пишу у схожій. Мені терміново потрібен невеликий мікрозайм без перевірок та дзвінків. Вже всі перепробував, в тому числі і ті, що згадувалися в темі. В деяких мфо маю мікрозайми (протерміновано 6 з 12), в деяких просто заблокований (заблокували рідні, бо й раніше мав проблеми з кредитами). А деякі просто не дають.... і все тут. А знаходжуся за кордоном, просто не можу виїхати додому. Скоро кінець візи. Коротше кажучи, не бачу іншого способу, аніж узяти новий мікрозайм (хоча, почитавши трохи форум, розумію яку дурницю пишу). І тим не менше, може хто що підкаже?

Роршах, Вам що кошти за кордоном не платять?

Зарплата за минулий місяць буде десь аж 20 числа. А до цього часу я вже маю бути в Україні. Якось так....
Так за попередній не лишилося?Просіть работодавця аванс щоб поїхати до дому Якщо Ви в Чехії або Польші розраховують перед від'їздом тим більше над нашими там тоже українець.Не беріть більше МФО

• Подобається
Реакції: Jack
Так за попередній не лишилося?Просіть работодавця аванс щоб поїхати до дому Якщо Ви в Чехії або Польші розраховують перед від'їздом тим більше над нашими там тоже українець.Не беріть більше МФО
Не залишилось. Все відправляв на різні борги, яких маю загалом більш, ніж достатньо. Аванс дають один раз. Просив, агенція відмовила. А розрахунок тільки в наступному місяці за минулий. Кошти на квиток додому обіцяв позичити колега, але так і не позичив... Якось так...

Зарплата за минулий місяць буде десь аж 20 числа. А до цього часу я вже маю бути в Україні. Якось так....
какойто ты новичек встремный,находишься за границей на зароботках,еще и без денег,имеешь проблемы с мфо и еще хочешь денег,что то тут не чисто!Извините может я и ошибаюсь конечно!

Правильно,не лезьте в МФО или кредиты,это как мфомания (кредитомания),что ли..сам себя неоднократно бил по рукам за сладкие предложения по кредитованию,но так как уже есть опыт,через пару вздохов ,эта мания проходила.Лучше уж быть в состоянии безденежья,чем безденежье с долгами.

Правильно,не лезьте в МФО или кредиты,это как мфомания (кредитомания),что ли..сам себя неоднократно бил по рукам за сладкие предложения по кредитованию,но так как уже есть опыт,через пару вздохов ,эта мания проходила.Лучше уж быть в состоянии безденежья,чем безденежье с долгами.
Краще втратити можливість виїзду в Польшу, де на данний момент єдине місце, що допоможе потрохи розібратись з боргами

какойто ты новичек встремный,находишься за границей на зароботках,еще и без денег,имеешь проблемы с мфо и еще хочешь денег,что то тут не чисто!Извините может я и ошибаюсь конечно!
Слухай, ну я ж не в тебе грошей прошу! Що саме тобі нечисто? Я по моєму чітко описав ситуацію - потрібні гроші терміново, де взяти, окрім мікрозаймів не знаю... Ладно, народ, забийте, не хочете допомогти, не треба. Немає чого мені "мораль читати", я і так добряче все сам знаю

Краще втратити можливість виїзду в Польшу, де на данний момент єдине місце, що допоможе потрохи розібратись з боргами

Слухай, ну я ж не в тебе грошей прошу! Що саме тобі нечисто? Я по моєму чітко описав ситуацію - потрібні гроші терміново, де взяти, окрім мікрозаймів не знаю... Ладно, народ, забийте, не хочете допомогти, не треба. Немає чого мені "мораль читати", я і так добряче все сам знаю
май кредит не обзванивают

Манивео - мне не звонили - правда первый раз я брал всего лишь 1 000 гривен

Манивео - мне не звонили - правда первый раз я брал всего лишь 1 000 гривен
В Манівео я заблокований.

П.С. Так само CCloan, Гроші Всім, Кредит Каса, Ваша Готівочка, Топ Кредит, Кредитон, Манібум, Позика, Море Грошей, Сос Кредит... ну тобто в багатьох. Я через те і хочу знайти можливо якусь маловідому "контору", або нову, але щоб точно давала 100% без відмови і бажано дзвінків, бо в роумінгу до мене ще й не дозвонишся, тільки смс приходять. Та і треба мені взагалі не багато 1000-1500... Вже все перепробував.....

Так це ж не мікрозайм, а сервіс по підбору мікрозаймів.... Він мені видав рекомендації на все ті ж Манівео, ССлоуни і т.д......
а понял я думал чето новое тем более по загранице работают . Сегодня видел одно МФО новое но наити не могу

ребята пожалуйста, кидайте свои ссылки , где ещё набрать мфошных блох, друг другу в лс

ребята пожалуйста, кидайте свои ссылки , где ещё набрать мфошных блох, друг другу в лс
Погоджуюсь. Краще дійсно пишіть в ЛС, якщо хто щось знає

а це Dinero. а там я якраз маю кредит

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі