Підрахувала і думаю що робити та де знайти інформацію по виконавчому?

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 689

Djessimy

Форумчанин
Дописи
419
Реакції
150
Бали
5125
Djessimy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня 21 кредит. Це з 3 банками. Тіло 113177,85 коп і заборгованість 447439,87. Нічого так відсотки. Вже є 5 відкритих виконавчих. Одне не можу ніяк знайти чиє і на яку суму. А Дебт Колекшн офігів. З тіла 3366грн виконавче на суму 11815грн. Хто що порадить робити? І де знайти інформацію по виконавчому?

У меня 21 кредит. Це з 3 банками. Тіло 113177,85 коп і заборгованість 447439,87. Нічого так відсотки. Вже є 5 відкритих виконавчих. Одне не можу ніяк знайти чиє і на яку суму. А Дебт Колекшн офігів. З тіла 3366грн виконавче на суму 11815грн. Хто що порадить робити? І де знайти інформацію по виконавчому?
а, що заважає найти інформацію по ВП? реєстр боржників працює, асвп працює, дія працює, виконавці працюють)))

а, що заважає найти інформацію по ВП? реєстр боржників працює, асвп працює, дія працює, виконавці працюють)))
В дія його немає. В реєстрі боржника є але немає ніякої інформації. Лише ким і від кого. Хочу розуміти хто мене продав і що це за виконавче. Бо по кредитній сторії знайшла всі виконавчі хто кому продав. Лише цієї організації немає

Доброго дня
Інформацію Ви можете дізнатися безпосередньо у виконавця (попросіть його надіслати Вам Постанову з ідентифікатором, або просто вказати номер ідентифікатору для доступу в АСВП)
В розділі Ресурси є Зразок заяви про ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження

В дія його немає. В реєстрі боржника є але немає ніякої інформації. Лише ким і від кого. Хочу розуміти хто мене продав і що це за виконавче. Бо по кредитній сторії знайшла всі виконавчі хто кому продав. Лише цієї організації немає
тоді зв'язуйтесь із виконавцями своїми, і просіть надіслати вам постанови про відкриття провадження із ідентифікатором доступу

Як далі поступити? Зносити виконавчі? Хто що думає про банкрутство? Варто чи ні? Чи краще по одному таки закривати?

Як далі поступити? Зносити виконавчі? Хто що думає про банкрутство? Варто чи ні? Чи краще по одному таки закривати?
Треба розуміти, що в вас за борги? Мфо, банки? Якщо банки то які? Банкрутство коштує більше половини вашого тіла кредитів....при тому, якщо більшість боргу по мфо, то на мою думку, взагалі не актуально.
Щодо вп....звичайно зносити. Не платати ж цім довбням))

У тебя такие проценты нереальные , обратись к юристу форума . Он тебе поможет снести надпись и подскажет как правильно сделать .

Треба розуміти, що в вас за борги? Мфо, банки? Якщо банки то які? Банкрутство коштує більше половини вашого тіла кредитів....при тому, якщо більшість боргу по мфо, то на мою думку, взагалі не актуально.
Щодо вп....звичайно зносити. Не платати ж цім довбням))
Аваль банк 2 кредити і Ідея банк. Решта МФО
У тебя такие проценты нереальные , обратись к юристу форума . Он тебе поможет снести надпись и подскажет как правильно сделать .
От і я думаю. І виконавчі теж з нереальними процентами

От і я думаю. І виконавчі теж з нереальними процентами
З ідеябанком гарна суд практика щодо їх дурної комісії. Якщо вона присутня у вашому договорі і ви щось платили, треба рахувати, можливо через суд вдасться закрити кредит, а то й повернути переплату.
З авалем теж договір би почитати)))
Я про те, що можна все вирішити без банкрутства і дешевше.

Доброго дня, раджу переглянути вказані теми на форумі, вони стосуються Ідея Банку

Крім цього, при такій позитивній практиці по таких справах, якщо судитись із Банком, можна повернути витрати на юридичні послуги

З ідеябанком гарна суд практика щодо їх дурної комісії. Якщо вона присутня у вашому договорі і ви щось платили, треба рахувати, можливо через суд вдасться закрити кредит, а то й повернути переплату.
З авалем теж договір би почитати)))
Я про те, що можна все вирішити без банкрутства і дешевше.
Знайду договори скину

Альфа банк на одне зробив виконавче а другий кредит продав.

Назад
Угорі