Підміна сенсів.

• Автор теми Автор теми Kredit_s
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Для мене це стало відкриттям.
З самого початку договори МФО складаються з порушеннями. Тобто вони апріорі свідомо йдуть на порушення закону.
Вони свідомо формують громадську думку - що не платники - це непотріб, це шахраї. Хоча я зрозумів, що більшість позичальників старалися максимально довго виконувати свої зобов'язання..
Я вже мовчу про спосіб вибивання боргів.
Тому для мене зрозуміло, що пішла підміна понять. Шахраї( МФО) - це чесні, а позичальники - шахраї.
Тому віднині для мене МФО - це організована злочинна група, яка свідомо порушуючи закон (користуючись незнанням законів простими людьми) здійснює грабіж людей в особливо великих розмірах.
Для нас це вже давно стало відкриттям.

Дурвк ты-что тебе обьяснять! дупак и калл замаскированный!
Проясните для меня в чем он дypak ещё и калл?
Грабеж! Меня ограбили! Памагите!!! Мфошники мошенническим путем всучили мне свои кредиты и теперь требуют что-то назад.
Мне вообще ничего никто не давал...об чем вы сейчас...

Проясните для меня в чем он дypak ещё и калл?

Мне вообще ничего никто не давал...об чем вы сейчас...
Ты может его напугали звонилки,пошёл уже штаны коричневые менять и подмываться

А как они людей грабят?Можешь мне объяснить?Врываются со стволами и битами в квартиры,дома к должникам или еще каким то образом?Просвяти меня.Или я чего то не знаю?
Грабеж заключается в бешеных процентах.

З самого початку договори МФО складаються з порушеннями. Тобто вони апріорі свідомо йдуть на порушення закону.
Вони свідомо формують громадську думку - що не платники - це непотріб, це шахраї. Хоча я зрозумів, що більшість позичальників старалися максимально довго виконувати свої зобов'язання..
Тому для мене зрозуміло, що пішла підміна понять. Шахраї( МФО) - це чесні, а позичальники - шахраї.
Тому віднині для мене МФО - це організована злочинна група, яка свідомо порушуючи закон (користуючись незнанням законів простими людьми) здійснює грабіж людей в особливо великих розмірах.
Поправочка от одной звонилки - не знание законов не освобождает от ответственности, на что в ответ ей было сказано - вот именно, также как и попытка обойти эти самые законы, тем более заведомо нарушив эти же законы. Звонящая впала в ступор, потом куча матюков и оскорблений. Цитирую из разговора звонилки с бывшим мужем.

Это не повод оскорблять не вас никого либо!
Так да.Но думаю в глаза,он бы такое очканул сказать
Грабеж заключается в бешеных процентах.
Вас никто не сможет заставить их платить.Без вашего желания они останутся ни с чем

А как они людей грабят?Можешь мне объяснить?Врываются со стволами и битами в квартиры,дома к должникам или еще каким то образом?Просвяти меня.Или я чего то не знаю?
Договір, свідомо складений, з порушенням закону. І от наприклад я стикнувшись с форс мажором - розумію, що права, які мені гарантував закон, обмежені шахраями

Договір, свідомо складений, з порушенням закону. І от наприклад я стикнувшись с форс мажором - розумію, що права, які мені гарантував закон, обмежені шахраями
Так и с ними тогда нужно так же поступать.Грубо говоря по шахрайски

Відсотки і пені більше 50% від тіла - це теж порушення закону. Вони користуючись незнанням людей, заганяють в боргову яму
Так и с ними тогда нужно так же поступать.Грубо говоря по шахрайски
Якраз то ми з ними по закону) але не по їхньому

И эта история повторяется раз за разом и во все времена... Читая текст, вспомнилась песня из Джельсомино. Реально,живем как в сказке...

Назад
Угорі