Щоденник Підкажіть з чого краще почати

• Автор теми Автор теми Валентина456
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 513

Валентина456

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
10
Бали
3
Валентина456 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знову наступила на одні і ті ж граблі. В азартні ігри не граю, загалом нормальна людина, але ці МФО як хвороба. Вже втретє влажу. Попередні два рази перепозичала в друзів, закривала. Зараз позичити немає в кого, буду вишкрібатись сама. Потребую поради.
#1. Як перебороти себе і більше не влазити в цей капкан?
#2. З якої з двох проблемних МФО краще почати біт кепітал(там вже є протер мінування) чи кредиткаса (у них через тиждень плановий платіж)? Суми боргу що там що там приблизно однакові.

Знову наступила на одні і ті ж граблі. В азартні ігри не граю, загалом нормальна людина, але ці МФО як хвороба. Вже втретє влажу. Попередні два рази перепозичала в друзів, закривала. Зараз позичити немає в кого, буду вишкрібатись сама. Потребую поради.
#2. З якої з двох проблемних МФО краще почати біт кепітал(там вже є протер мінування) чи кредиткаса (у них через тиждень плановий платіж)? Суми боргу що там що там приблизно однакові.
Біти терор робили?

Біти терор робили?
Так, дзвонили мені, спочатку брала трубку, намагалася говорити з ними, слали смс. Зараз я включила ігнор дзвінків, то незнаю дзвонять вони чи ні, а от смс майже перестали писати. Приходить 1смс десь у два-три дні

Скільки всього мфо, які суми тіл
Десь близько 20мфо, сума з відсотками - 150 000грн

Так, дзвонили мені, спочатку брала трубку, намагалася говорити з ними, слали смс. Зараз я включила ігнор дзвінків, то незнаю дзвонять вони чи ні, а от смс майже перестали писати. Приходить 1смс десь у два-три дні

Десь близько 20мфо, сума з відсотками - 150 000грн
Скільки протермінування по бітах? В мене 25 днів, декілька дзвінків і кожен день смс зі знижками або погрозами🙂

Если Биткепитал уже в просрочке - разберитесь с Creditkasa. Насчитают большие % и пойдут в суд

Чому Ви туди влазите? Якщо не вистачає коштів - шукайте крашу роботу.

Розбирайтеся з Бітами.
КредитКаса (у мене НаВсе) через 3 місяця запропонує «тіло» по гарантійкі. Але потрібно з ними контактувати для цього.

Чому Ви туди влазите? Якщо не вистачає коштів - шукайте крашу роботу.

Розбирайтеся з Бітами.
КредитКаса (у мене НаВсе) через 3 місяця запропонує «тіло» по гарантійкі. Але потрібно з ними контактувати для цього.
Яким чином контактувати? Якщо зараз не маю чим їм заплатити то чи не зроблю я гірше спілкуючись з ними?

Мрію закрити мфо (4 лишилися, 2 в єапб домовилася за 1.5 тіл, фактори і кредит каса - чекаю поки поступляться), і взяти іпотеку 😅 а з іпотекою вже не до мфо буде.

Мрію закрити мфо (4 лишилися, 2 в єапб домовилася за 1.5 тіл, фактори і кредит каса - чекаю поки поступляться), і взяти іпотеку 😅 а з іпотекою вже не до мфо буде.
Так вам не дадуть іпотеку з негативною КІ, чи ви думали закрили і через день дадуть кредит? Це ж не мфо.

Назад
Угорі