Підкажіть що це???

• Автор теми Автор теми Bilosnizka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 480

Bilosnizka

Форумчанин
Дописи
117
Реакції
94
Бали
343
Bilosnizka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Народ,допоможіть прийшов лист,не розумію що це і звідки,не сильна у таких листах

Bilosnizka, Во первых, Ничего не видно!Ещё раз сфотографировать надо.
Во вторых, вопрос,а на конверте что пишет.

Bilosnizka, Во первых, Ничего не видно!Ещё раз сфотографировать надо.
Во вторых, вопрос,а на конверте что пишет.
Камера погано фоткає,дитина розбила,ще раз так само буде..Заказний лист,податкова служба написано
Сфотографируйте нормально , я могу у мужа спросить ,
Нормально не можу з свого телефону, пізніше на інший сфотографую то закину

Камера погано фоткає,дитина розбила,ще раз так само буде..Заказний лист,податкова служба написано

Ви підприємцем були чи можливо єсть?

Там пишет название ТОВ,как вы с ним связаны?

Ви підприємцем були чи можливо єсть?
Вже розрулили,це з податкової ,пройшов термін давності по кредиту,це не моє,сестри,але вона не знала що це..Потрібно задекларувати кредит,який закритий по строку давності,так сказали по телефону

Вже розрулили,це з податкової ,пройшов термін давності по кредиту,це не моє,сестри,але вона не знала що це..Потрібно задекларувати кредит,який закритий по строку давності,так сказали по телефону
?
А що податкова кредити видає?

?

А що податкова кредити видає?
Це колись був кредит в Ідея банку,потім його викупили колектори,а потім фіг його знає де він подівся,самоізолювався по терміну давності напевно..А тепер потрібно заплатити 500 грн,і забути шо він взагалі був,шось тіпа того

Назад
Угорі