Підкажіть що робити? АлексКредит достав

• Автор теми Автор теми Кнопка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Кнопка

Читач
Дописи
5
Реакції
5
Бали
3
Кнопка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть що робити
Алекскредіт вже просто достав ,вчора позвонив моїй мамі якійсь Сергій з Укр боргу погрожував сказав що приїде додому підвісе її за ноги і буде бити (ну це я м'яко написала) пока вона не відпише свою халупу як він сказав на нього,довів просто до істерики
Сьогодні неадекватний з Алекс кредіт якій займається моєю справою сказав що подали в поліцію в досудовий ввіділ і в понеділок вони приїдуть описувати моє майно
Підкажіть що робити

Алекскредіт вже просто достав ,вчора позвонив моїй мамі якійсь Сергій з Укр боргу погрожував сказав що приїде додому підвісе її за ноги і буде бити (ну це я м'яко написала) пока вона не відпише свою халупу як він сказав на нього,довів просто до істерики
Сьогодні неадекватний з Алекс кредіт якій займається моєю справою сказав що подали в поліцію в досудовий ввіділ і в понеділок вони приїдуть описувати моє майно
Підкажіть що робити
Ничего, скоро про вас забудут, я уже месяца 3-4 про них не слышал

Підкажіть що робити
По перше без рішення суду ніхто нічого у Вас не відбере. По друге подати Ви на ни до поліції. По третє ніхто до Вас і до мами не приїде.

Підкажіть що робити
у меня там 30к грн висит за месяц насчитали )) лесом автоматически пошли и вам советую) жалобы пишите ) и в чс шлите

Я просто не знаю як з ними боротись,як домовлятись вони і слова не дають сказати.Звмчайно я збираюсь платити ,але хотіла домовитись на тіло і % так цей так би мовити юрист який займається моєю справою просто оре як ненормальний,обіцяє мені солодке життя
Post automatically merged:

Я потім сама подзвонила в укрборг хотіла дізнатись чі продали мене їм,але мені чоловік відповів що з Алекс кредіт вони не працюють взагалі,я сказала що дзвонили і представились від вас ,розповіла йому всю розмову моєї мами з цім нелюдом
Він попросив мене номер з якого звонили і сказав що передасть в службу безпеки

Останнє редагування:
Я с Алексами сразу договорилась))А вот у мужа там есть кредит.Сразу написали в Нацком.Вообще не слышали про них,месяца через 2 СМС пришла,чтобы связались,есть списание или реструктуризация на выгодных условиях.С нашей стороны опять игнор.И вот 5 месяцев тишина.
Просто вы так реагируете,вот они к вам и привязались.Не отвечайте и не общайтесь-и будет вам счастье))

Підкажіть що робити
Ви знаєте до вчорашнього дня парился за Кашинского, але дай Бог здоров'я форумчанам виправили мізки. Все сьогодні почуваюся набагато спокійніше. А про нього забула як і про всіх. Ну подістають ще трішки, переживу, саме гірше вже пережила.)))

Кнопка, прямим текстом посилати нах@@ ??? . Краще не спілкуватися взагалі з цими ? . А якщо вже й вести діалог,то тільки в жорсткій манері ???

Спробую написати в Нацком можливо допоможе

Алекс кредіт подає до суду?

Не знаю що чекати від них

Останнє редагування:
Назад
Угорі