Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет, не приедут. До карантина не ездили, а теперь и подавно.Скажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
БрехуниСкажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
До мене вони другий місяць їдуть,агресивні смски ...Наче й всеСкажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
З святомСкажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
Христос воскрес...Зі святом вас...А за шараги не партесь,вони нічого вам не можуть зробити...Насолоджуйтесь життям..Скажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
Не переживайте,на четвертий міс пропонують тіло,,якщо є бажання то платіть потім, але після прозвону їхнього не заплачу ні копійки,через суд хіба,іто по стогрн в міс кидати буду)Дякую бо я переживала
В мене місяць просрочки
Вони після Пасхи і карантину не приїдуть.Я теж думаю що Паска і щей карантин не будуть їхати