Підкажіть про компанію кредит 7

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Ольга К

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
25
Бали
5090
Ольга К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?

Скажіть чи здійснює компанія кредит 7 виїзди до місця реєстрації боржника бо прийшло СМС шо мають приїхати 19.04 з 9 до 17 год. хто стикався з таким чи дійсно приїдуть?
Нет, не приедут. До карантина не ездили, а теперь и подавно.

До мене вони другий місяць їдуть,агресивні смски ...Наче й все
З святом
Христос воскрес...Зі святом вас...А за шараги не партесь,вони нічого вам не можуть зробити...Насолоджуйтесь життям..

5 міс просрочки,тіло 7к,в суд не йдуть,і дивився стрім тупо по року прощають борги))

Дякую бо я переживала
В мене місяць просрочки
Не переживайте,на четвертий міс пропонують тіло,,якщо є бажання то платіть потім, але після прозвону їхнього не заплачу ні копійки,через суд хіба,іто по стогрн в міс кидати буду)

Я теж думаю що Паска і щей карантин не будуть їхати
Вони після Пасхи і карантину не приїдуть.
1587287830779.webp

В мене сьогодні чергова пугалка. І як це вони мають заставити платити???

Вкладення

• IMG_20200420_115220.webp
    IMG_20200420_115220.webp
    102.1 Кб · Перегляди: 83
Подскажите, кредит7 продаёт каллам долг и если да, то через сколько ?

Назад
Угорі