Підкажіть хто продає Алурії.

• Автор теми Автор теми Andron85
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 2K
Не повірите, але присилають не всі. Мені прийшло смс від кредиткапіталу, що вони купили мій борг і винна їм таку-то сумму. Все. Чій борг так і не прислали, не ті, хто продав, не ті, хто купив. Я в убкі сама методом дедукції знайшла, яка шарага продала. Але ж ніяких повідомлень від них не було, навіть смс.
У меня еапб нарисовалась неизвестно откуда.Только смс.

Мені теж не всі присилають...я навіть більшу половину не знаю кому продали...але алурія прислала смс що купили форзу

Це ж дєтіще єгрошей...а єгроші сумлінно разом із кредитпромінвестом і прєміум актив присилали про куплю продажу смс...от і алурія сумлінно виконують своі обовьязки

Мене теж обробляє вже 2й тиждень....смс у вайбер звінки у вайбер...автодозвони....
Кредиткапитал - не детище егрошей, у тех кредитпроинвест))) Тут у многих каллов названия похожи))) Вводят в заблуждение) Меня егроши продали кредитпроминвесту, а кредиткапиталу продал милоан, как я по выписке в убки догадалась. Егроши мне смс присылали, да, сумлинные))) А вот милоан не присылал ничего о продаже.
Оооо я як по графіку...з 1 ночі до 2.....з 5 до 6 ранку....і будільник не треба...а ще з 10 до 11,з 14 до 15,і 18 до 19....короче стабільно вже 2й тиждень....
Вот уродцы!

Кредиткапитал - не детище егрошей, у тех кредитпроинвест))) Тут у многих каллов названия похожи))) Вводят в заблуждение) Меня егроши продали кредитпроминвесту, а кредиткапиталу продал милоан, как я по выписке в убки догадалась. Егроши мне смс присылали, да, сумлинные))) А вот милоан не присылал ничего о продаже.

Вот уродцы!
Я не про кредиткапітал говорила.Я про Алурію.Це родич євош......

Вот уродцы!
Раніше вони купували тільки егроші і маніфою...а тепер роток розкрили на інші .....

а хіба Алурії не позбавили права займатись діяльністю, що вона може тільки по старим договорам працювати?

Найбільше хвилюють дзвінки на роботу.Не знаю як шеф відреагує.

Назад
Угорі