Підкажіть : чи є сенс писати в Нацком

• Автор теми Автор теми Райдуга
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

Райдуга

Форумчанин
Дописи
1432
Реакції
847
Бали
5305
Райдуга не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прошу поради в тих, хто писав у Нацком на Манівео. Продали Таліону. Брала 14999. Борг 27720,48. Підрахувала свої платежі,то вийшло 29223. Підкажіть,чи є сенс щось робити. Як написати?

Прошу поради в тих, хто писав у Нацком на Манівео. Продали Таліону. Брала 14999. Борг 27720,48. Підрахувала свої платежі,то вийшло 29223. Підкажіть,чи є сенс щось робити. Як написати?
У меня с 9к хотят 60к)) но шо поделать))

Вони поки тільки кілька смс писали. Може мені і дзвонили,не знаю. Платити їм я теж не збираюся. Вони Вас і близьких дістають?
У меня антиспам, турколлектор и генконтактор)) ко мне не дозвонится)) а звонют ли родным не знаю,они мне об этом не говорят

А я чомусь не бачу своїх проплат в особистому кабінеті Манівео....

У меня антиспам, турколлектор и генконтактор)) ко мне не дозвонится)) а звонют ли родным не знаю,они мне об этом не говорят
Якщо не
Значить не дзвонять.

А я чомусь не бачу своїх проплат в особистому кабінеті Манівео....
Я зараз зайти не можу. Із правої сторони зверху нажимаю квадратик і там усе є.
Свекровь у меня иногда любит пообщаться. Я сказала хотите общаться общайтесь,но мне мозг выносить не надо))
Про що з ними взагалі можна говорити,ще й людині,яка до цього не причетна. Я б сказала : " Дзвоніть до неї". І більше не відповідала.

Я зараз зайти не можу. Із правої сторони зверху нажимаю квадратик і там усе є.

Про що з ними взагалі можна говорити,ще й людині,яка до цього не причетна. Я б сказала : " Дзвоніть до неї". І більше не відповідала.
я в них теж брав займ на 11 тисяч, пролонгував 5 разів, сумарно вийшло вже 17800.... теж цікаво чи писати в найком, чи ні? на даний момент накрутили вже 38к з копійками
вчора сестрі подзвонила типу їхній юрист і говорить що якщо брат оплотить 18000, то все інше спишемо
як бути?

я в них теж брав займ на 11 тисяч, пролонгував 5 разів, сумарно вийшло вже 17800.... теж цікаво чи писати в найком, чи ні? на даний момент накрутили вже 38к з копійками
вчора сестрі подзвонила типу їхній юрист і говорить що якщо брат оплотить 18000, то все інше спишемо
як бути?
Если сможете пережить от них треш, то будет и предложение о закрытии за тело

Если сможете пережить от них треш, то будет и предложение о закрытии за тело
в чому полягатиме треш?)
батькам поміняв номер, з рідні дзвонять тільки сестрі, роботу теж поміняв, поміняв паспорт, договір взагалі на старий документ

в чому полягатиме треш?)
батькам поміняв номер, з рідні дзвонять тільки сестрі, роботу теж поміняв, поміняв паспорт, договір взагалі на старий документ
Но данные то остались со старых документов в базе.....?

в чому полягатиме треш?)
Будут звонить всем кого только найдут, а эти любят искать и доставать звонками. Если вы работаете официально, то просто вопрос времени и могут звонить и на работу и соседям, короче всем

Будут звонить всем кого только найдут, а эти любят искать и доставать звонками. Если вы работаете официально, то просто вопрос времени и могут звонить и на работу и соседям, короче всем
Ось оцей дядя у вайбер писав, що їхній юрист учора розмовляв з моєю сестрою, що у них є "вигідна" пропозиція для мене ну і так далєє... Серйозний такий
Чому вони всі Владіміри Владіміровічі?)))
Що в топкредиті і грошівсім, що тут....

Вкладення

• S00114-124232.webp
    S00114-124232.webp
    64.8 Кб · Перегляди: 19
Назад
Угорі