Підкажіть будь ласка як боротися з Новими кредитами?

• Автор теми Автор теми ОленаО
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 866
знаєш що найбільше дратує що таку xepню саме пишуть наші а не к@ц@пи, відпрацьовують свою мівінку cyku і пофіг на будь яку мораль
Ну хто знає; припустимо, шарагу Аванс позбули ліцензії саме за зв‘язки з рф.
Не здивуюсь, що більшість цього гівна також причетна до каців.
Тому якось я в подальшому листуванні буду їх провокувати усіх наступним питанням : готова розглянути можливість оплати, якщо надасте підтвердження щодо відсутності зв‘язків з рф.
Бо фінансування країни - агресора , це злочин , по - перше; а по -друге , для мене особисто аморально .
А для геть борзих ще і запити на перевірку надсилатиму.
Вони навіть не уявляють який гарний правовий арсенал можна використати

Йопсіч, знову чоткі пацики тимури артурівни на чоткіх ланусах під'їхали. Ссишиш, кароч, давай трубачку бери, люді хатят))

Взагалі, є така штука - блок. Ви ж не наймете коуча зі спілкування з подібними. Та й не треба.
я можу коучем бути))))

Йопсіч, знову чоткі пацики тимури артурівни на чоткіх ланусах під'їхали. Ссишиш, кароч, давай трубачку бери, люді хатят))

Взагалі, є така штука - блок. Ви ж не наймете коуча зі спілкування з подібними. Та й не треба.
я можу коучем бути

Останнє редагування:
Дайте пораду як не реагувати на їх бомбер? Боюсь щоразу що взламають тг чи телефон. І дзвінків мамі на роботу боюсь.

Правильно.
Головне - не переходьте ні по яким посиланням.
Знаю і розумію тому і вимкнула. Це вже десь раз 4 за час прострочки

Писала їм про те що плачу 3к і розходимося не хочуть але з 2к платити 8к по перше не можу, да і як по мені то багато хочуть

Знаю і розумію тому і вимкнула. Це вже десь раз 4 за час прострочки

Писала їм про те що плачу 3к і розходимося не хочуть але з 2к платити 8к по перше не можу, да і як по мені то багато хочуть
Та пішли вони під три чорти - ані центу злочинцям

Та пішли вони під три чорти - ані центу злочинцям
Теж такої думки але не хочеться скандалів з мамою, щоб не зробили так як монетка, набрали директору мами і в потім згодилися на мою умову що можу закрити за 1500. Тіло було 4, а хотіли 40к

Назад
Угорі