Підкажіть будь ласка чи є у мене шанс.

• Автор теми Автор теми Julia23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Julia23

Форумчанин
Дописи
94
Реакції
56
Бали
158
Julia23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд відмовив, сказав, що потрібно перший раз відправити було заяву їй прл те, що дитячий рахунок заблоковано, підкажіть будь ласка чи є шанс, що я відправлю їй довідку з банку про те, що заблокований рахунок дитячий і заяву, чи подіє, хто робив таке і чи виходило у вас.?

Суд відмовив, сказав, що потрібно перший раз відправити було заяву їй прл те, що дитячий рахунок заблоковано, підкажіть будь ласка чи є шанс, що я відправлю їй довідку з банку про те, що заблокований рахунок дитячий і заяву, чи подіє, хто робив таке і чи виходило у вас.?
Вы подавали иск к исполнителю о снятии ареста со счета?

а в чем тогда суд отказал?
У тому, щоб розблокували дитячий рахунок, суд відмомив, сказав, що потрібно спочатку звернутись до Дорошкевич.
Але й це напевно вже буде пізно?. ?

У тому, щоб розблокували дитячий рахунок, суд відмомив, сказав, що потрібно спочатку звернутись до Дорошкевич.
Так,а почему на почту выплаты не перевели?

ничего не понял)) вы говорите, что не судились о снятии ареста, и в тоже время суд отказал в этом)))
поздно, что? написать письмо исполнителю? не поздно

Так,а почему на почту выплаты не перевели?
Бо живу у місті.
ничего не понял)) вы говорите, что не судились о снятии ареста, и в тоже время суд отказал в этом)))
поздно, что? написать письмо исполнителю? не поздно
Але чи є шанс, що вона розблокує його, чи є такі кому вона такі пішла на зустріч.

связи нет никакой с вашим местом жительства)) что в городе, что в селе это все возможно
Я дуже багато часу витратила, на суди, адвокат не компетентний. В всерівно проиграла суд.
пишите заявление в орган который вам проводит выплату и отдаете его)))
Та чи захочуть вони...

Останнє редагування:
А якщо вони відмовлят, що тоді?
Тільки нехай відмовлять не на словах, а в письмовому вигляді ? і влаштуємо їм тоді цікаве життя.
Обов'язково писати відповідну заяву, незважаючи на їх слова.

Нет.Это всё.Писдец тебе

Тільки нехай відмовлять не на словах, а в письмовому вигляді ? і влаштуємо їм тоді цікаве життя.
Обов'язково писати відповідну заяву, незважаючи на їх слова.
Написала заяву, чекаю.
Так Вы хоть побробуйте сначала.
Написала, чекаю.

Назад
Угорі