Первое письмо счастья (

• Автор теми Автор теми Olga 2020
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Тіло 20к пролонгації були, прийшло таке смс. Розумію що потрібно моніторити на судовій владі. А взагалі які поради дасте і чи дійсно вони подадуть, скріни є, договора скачала.
Я теж таке отримала щойно від манівео. Прострочка біля місяця.

Я теж таке отримала щойно від манівео. Прострочка біля місяця.
Теж саме прострочка близько місяця.
А ось що робити не знаю. Буду моніторити судову владу. Роздрукувати договір та проплати. Тепер задумуюсь якого юриста шукати і де. (Майна немає, а ось офіційно працюю на мінімалці). Хотіла якісь ще поради!

Теж саме прострочка близько місяця.
А ось що робити не знаю. Буду моніторити судову владу. Роздрукувати договір та проплати. Тепер задумуюсь якого юриста шукати і де. (Майна немає, а ось офіційно працюю на мінімалці). Хотіла якісь ще поради!
Я сама не знаю, що робити. В мене пролонгацій не було. Я просто закривала- і знову брала. Не думаю, що так швидко до суду подадуть. Але моніторити треба. Вони вас сильно кошмарили?

Я сама не знаю, що робити. В мене пролонгацій не було. Я просто закривала- і знову брала. Не думаю, що так швидко до суду подадуть. Але моніторити треба. Вони вас сильно кошмарили?
Не знаю, один раз розмовляла (сказала карантин без роботи грошей не має), більше ні ким не спілкуюсь, своїх попередила щоб ніякої інформації не надавали.
Про суд думаю теж що ще рано, але підготуватися не завадить.
Вас кошмарили?

Не знаю, один раз розмовляла (сказала карантин без роботи грошей не має), більше ні ким не спілкуюсь, своїх попередила щоб ніякої інформації не надавали.
Про суд думаю теж що ще рано, але підготуватися не завадить.
Вас кошмарили?

Поки ні. Я ні з ким не розмовляю. В мене 14 МФО

В мене 8, тіла великі. Буду домовлятися коли будуть гроші. А поки не бачу сенсу.

Назад
Угорі