🤷 Обматюкав суддів в заяві

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 698

Admin

Реклама, гарант, питання по проекту
Адміністрація
Дописи
36973
Рішення
10
Реакції
95603
Бали
11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
IMG_20251209_142737_921.webp

✉️😁 Учасник справи через підсистему «Електронний суд» надіслав до суду заяву, яка містить образливі нецензурні висловлювання на адресу суду.

Пізніше надіслав заяву в якій просив суд обмежитись попередженням та вказав, що «настають такі ситуації коли важко стримати свої емоції».

Однак, все одно був притягнутий судом до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 185-3 КУпАП та отримав штраф 1360 грн.

⚖️🖥 Постанова від 03.11.2025р. у справі №676/
7295/24

Джерело: ЮРИСТО ⚖️

IMG_20251209_142737_921.webp

✉️😁 Учасник справи через підсистему «Електронний суд» надіслав до суду заяву, яка містить образливі нецензурні висловлювання на адресу суду.

Пізніше надіслав заяву в якій просив суд обмежитись попередженням та вказав, що «настають такі ситуації коли важко стримати свої емоції».

Однак, все одно був притягнутий судом до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 185-3 КУпАП та отримав штраф 1360 грн.

⚖️🖥 Постанова від 03.11.2025р. у справі №676/
7295/24

Джерело: ЮРИСТО ⚖️
Може час прийде коли всих їх притягнуть до відповідальності, я про суддів. Я не прихильних ульянова, але на даний момент, я би із задоволенням повторив його дії...

Шо ж ты.... асуждаю оправдываться))

Он сделал всё что мог...
Кто может, пусть сделает лучше 🫡
Я б точно не смогла даже так)) поэтому у меня есть специально обученный для таких задач Душечка, который как-то ухищряется высказывать им свое крайнее недовольство без мата и штрафов
Кстати, Tarass , посоветуй свои седативные))

Я б точно не смогла даже так)) поэтому у меня есть специально обученный для таких задач Душечка, который как-то ухищряется высказывать им свое крайнее недовольство без мата и штрафов
Кстати, Tarass , посоветуй свои седативные))
нет седативных))) исключительно любовь к людям)))

Адвокат має право гостро критикувати дії суду в межах провадження, якщо це потрібно для захисту клієнта — Рішення ЄСПЛ у справі «Marko Tešić v. Serbia» від 04.11.2025

нет седативных))) исключительно любовь к людям)))

Адвокат має право гостро критикувати дії суду в межах провадження, якщо це потрібно для захисту клієнта — Рішення ЄСПЛ у справі «Marko Tešić v. Serbia» від 04.11.2025
Ой, всё)) с позицией еспч канешн можно и любить людей)

исключительно любовь к людям)))
:yes2:

О, спасибо!!

Останнє редагування:
Не знаю почему, но напомнило анекдот.

- Вася, ты кем работаешь?
- Та так. Мою туалеты в аэропорте.
- И нафиг оно тебе надо? Иди к нам в бизнес. Ты же толковый чувак!
- Вот так взять и бросить авиацию?

Назад
Угорі