CreditKasa Перший день прострочки кредит касса

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
Если ты нажала в Вайбере "Изменить номер телефона"
IMG_20221221_113808.jpg

то, я тебя поздравляю они теперь знают и второй твой номер телефона и даже если ты отключить старый номер, они будут звонить и писать на этот номер
IMG_20221221_113742.jpg
А мне в вайбер еще не кто не писал. Я так на будущее изменила. Так что они просто меня не найдут в вайбере. По старому номеру

А мне в вайбер еще не кто не писал. Я так на будущее изменила. Так что они просто меня не найдут в вайбере. По старому номеру
Прочитай пожалуйста внимательно. Можно просто новый Вайбер завести а можно нажать кнопку "Изменить номер телефона" как именно ты это сделала?

Прочитай пожалуйста внимательно. Можно просто новый Вайбер завести а можно нажать кнопку "Изменить номер телефона" как именно ты это сделала?
Я читала. Те с кем у меня не было ещё чатов Вайбере не каких уведомлений не получат. Для них просто моего старого Вайбера не существует. Я уже проверила с другого телефона

Я читала. Те с кем у меня не было ещё чатов Вайбере не каких уведомлений не получат. Для них просто моего старого Вайбера не существует. Я уже проверила с другого телефона
Значит, ты просто старый номер телефона в Вайбере отключила а на новый номер телефона завела, я правильно понял?

Значит, ты просто старый номер телефона в Вайбере отключила а на новый номер телефона завела, я правильно понял?
Да. Я посмотрела уже с двух телефонов, номер в чате просто поменялся. А старый исчез и кстати никаких уведомлений не приходило.
И в поиске по старому номеру найти нельзя

Да. Я посмотрела уже с двух телефонов, номер в чате просто поменялся. А старый исчез и кстати никаких уведомлений не приходило.
И в поиске по старому номеру найти нельзя
Отлично. Правильно сделала ?

Кредиткаса зараз займаються терором дзвінковим - робот телефонує кожні 5-10 хвилин, якщо ігнорувати - ще активніше.
Вони тупо хочуть, щоб до них набирали, коли дзвінки набридають, а на лінії оператори починають брехати, що дзвінки зриваються через погану мережу.
При цьому всі дзвінки по 3 секунди)
Раніше любили листи на пошту направляти, зараз наче перестали.
Щодо дзвінків рідним - з часом зроблять, як це писали інші форумчани.

Кредиткаса зараз займаються терором дзвінковим - робот телефонує кожні 5-10 хвилин, якщо ігнорувати - ще активніше.
Вони тупо хочуть, щоб до них набирали, коли дзвінки набридають, а на лінії оператори починають брехати, що дзвінки зриваються через погану мережу.
При цьому всі дзвінки по 3 секунди)
Раніше любили листи на пошту направляти, зараз наче перестали.
Щодо дзвінків рідним - з часом зроблять, як це писали інші форумчани.
На телефоні встановила антиспам. Ніхто не дозвонится. Буду чекати що будут рідним казати. Подивимося як себе будуть вести. Я намагалась їм сказати. Що поступово буду платити частинами. Не просила зупиняти відсотки чи ще щось. Сказала як є. Не має чим платити маю 3 тис. Можу заплатити. Вони не захотіли. То хай ідуть лісом тоді.

На телефоні встановила антиспам. Ніхто не дозвонится. Буду чекати що будут рідним казати. Подивимося як себе будуть вести. Я намагалась їм сказати. Що поступово буду платити частинами. Не просила зупиняти відсотки чи ще щось. Сказала як є. Не має чим платити маю 3 тис. Можу заплатити. Вони не захотіли. То хай ідуть лісом тоді.
Не треба і частково оплачувати.
Просто пройдіть етап декількох місяців і все буде ок.
Далі будуть суми менше і умови краще

Не треба і частково оплачувати.
Просто пройдіть етап декількох місяців і все буде ок.
Далі будуть суми менше і умови краще
Два місяці прострочення ніяких пропозицій , в кабінет не знаходила можливо там є кредит касса довгостроковий кредит до літа , вони що взагалі не будуть нічого пропонувати поки не закінчиться строк договору, я пролонгувала їх два рази

Кредит касса спустя 3 года просрочки прислали две недели назад смс мол оплатите 18 тыс. (тело было 6). думаю, гуляйте дальше с такими сумами. И вот спустя неделю прсилали смс типа акция оплатите 3 тыс и остальное списание. Через кабинет оплатил, остальное списали. Кушать нечего видимо))) решили хотя бы что-то выпросить))

Останнє редагування:
Доброго дня перший день прострочки від кредит касса що від них чекати у військовий стан??Часто телефонують із погрозами рідним,кредит був взятий у військовий стан.
В мене вже більше місяця крім мене нікому незвонили напевно неможуть знайти

Назад
Угорі