перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марічка

Форумчанин
Дописи
514
Реакції
263
Бали
1013
Марічка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?

Вкладення

• 20190522_050410.webp
    20190522_050410.webp
    44 Кб · Перегляди: 421
Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
И мне пожалуйста кому и когда и образец письма
Люди! Зразок є в темі. Немаю вже на телефоні, тому кожному скинути не можу.
Такому писали

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
О_о ты переплатила 20к?

Куда им писали, и по какому образцу? Как долго ждали?

А якщо в мене там є закриті кредити і ще один не закритийможна писати

Пускай еще % доплачуют за переплаченые средства) Они же ими пользывались) Сами же у всех брали больше чем нужно)

Скиньте, пожалуйста, образец по которому писали на почту [email protected]

Скиньте пожалуйста мне зразок,хочу тоже вернуть то что переплатил почта [email protected]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі