Марічка
Форумчанин
- Дописи
- 514
- Реакції
- 263
- Бали
- 1013
Марічка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И мне пожалуйста кому и когда и образец письмаВсім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
Такому писалиЛюди! Зразок є в темі. Немаю вже на телефоні, тому кожному скинути не можу.
О_о ты переплатила 20к?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
АгаО_о ты переплатила 20к?
Считать они умеют порядочно))))))
Шо є,то є.Считать они умеют порядочно))))))
Тобто він в вас закритий?
Куда им писали, и по какому образцу? Как долго ждали?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Так,іще в 2017Тобто він в вас закритий?
ну тут по логике ... на каждый договор своя заява, или как там у них это называется)А якщо в мене там є закриті кредити і ще один не закритийможна писати
Думаю,що можна.В мене були всі закр ті по ним.А якщо в мене там є закриті кредити і ще один не закритийможна писати
Скиньте, пожалуйста, образец по которому писали на почту [email protected]Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Я вот не пойму, Вы сразу в мфо писали, в нацком не писали?Думаю,що можна.В мене були всі закр ті по ним.
І їм і в нацком.Але гроші скинули через 6 днів.А з нацкому буде через місяць-півтора.Я вот не пойму, Вы сразу в мфо писали, в нацком не писали?
вы сами все сделали или с юристом?І їм і в нацком.Але гроші скинули через 6 днів.А з нацкому буде через місяць-півтора.
Самавы сами все сделали или с юристом?