- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не засмучуйтеся)))? вот так и отвечай людям(((
Вона повірить у Вашу доброту))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не засмучуйтеся)))? вот так и отвечай людям(((
Зато видите,вы всем запоминаетесь,что помогаете ..а мне что умный...? вот так и отвечай людям(((
Ох і улеслива Ви ,шановна)))Зато видите,вы всем запоминаетесь,что помогаете ..а мне что умный...
Щодо судового збору, то тут потрібно писати заяву про винесення додаткового рішення.Доброго дня, товариство) хотілося поділитися з Вами моєю першою маленькою перемого: справу за № 588/1256/20 (суд з Фін Форсом) завершено і рішенням суду напис Дорошкевич визнали таким, що не підлягає виконанню. Тільки є один нюанс: у позовній заяві вимагав стягнути з приватного виконавця витрати на судовий збір, у шіренні суду цього немає. Як бути?
P.S.: підготувати позовну заяву допоміг зразок з форуму і Тарас (Tarass). Він на мене трішки образився, та все ж дякую йому за доречні поради)
Если бы,Вам показалось...Ох і улеслива Ви ,шановна)))
заяви на знесення ВНН у мене поки що немає, з Фінфорсом була заява на скасування ВП і визнання її такою, що не підлягає виконанню, якщо цікаво - поділюсьИзвините, что не в тему. А можно скинуть образец искового заявления по сносу ИНН в личку.
так, дякую, Тарас вже це саме підказавЩодо судового збору, то тут потрібно писати заяву про винесення додаткового рішення.
Если можно скиньте в личку.заяви на знесення ВНН у мене поки що немає, з Фінфорсом була заява на скасування ВП і визнання її такою, що не підлягає виконанню, якщо цікаво - поділюсь
так, дякую, Тарас вже це саме підказав
Поздравляю! Приятно читать такие сообщения!Доброго дня, товариство) хотілося поділитися з Вами моєю першою маленькою перемого: справу за № 588/1256/20 (суд з Фін Форсом) завершено і рішенням суду напис Дорошкевич визнали таким, що не підлягає виконанню. Тільки є один нюанс: у позовній заяві вимагав стягнути з приватного виконавця витрати на судовий збір, у шіренні суду цього немає. Як бути?
P.S.: підготувати позовну заяву допоміг зразок з форуму і Тарас (Tarass). Він на мене трішки образився, та все ж дякую йому за доречні поради)
півтора місяці...17.08 я подав позов, його за підсудністю перенаправили до іншого суду, 02.09. ухвала набрала законної сили, 09.09. була ще одна ухвала, а 30.09. - рішення. Коротше кажучи не туди я спершу позов відніс))Поздравляю! Приятно читать такие сообщения!
А сколько длился суд?
з Вами неможливо почати переписку, система не пропускаєЕсли можно скиньте в личку.