Перша маленька перемога. Суд з ФінФорс

• Автор теми Автор теми BogdanPr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K
Доброго дня, товариство) хотілося поділитися з Вами моєю першою маленькою перемого: справу за № 588/1256/20 (суд з Фін Форсом) завершено і рішенням суду напис Дорошкевич визнали таким, що не підлягає виконанню. Тільки є один нюанс: у позовній заяві вимагав стягнути з приватного виконавця витрати на судовий збір, у шіренні суду цього немає. Як бути?

P.S.: підготувати позовну заяву допоміг зразок з форуму і Тарас (Tarass). Він на мене трішки образився, та все ж дякую йому за доречні поради)
Щодо судового збору, то тут потрібно писати заяву про винесення додаткового рішення.

Извините, что не в тему. А можно скинуть образец искового заявления по сносу ИНН в личку.
заяви на знесення ВНН у мене поки що немає, з Фінфорсом була заява на скасування ВП і визнання її такою, що не підлягає виконанню, якщо цікаво - поділюсь
Щодо судового збору, то тут потрібно писати заяву про винесення додаткового рішення.
так, дякую, Тарас вже це саме підказав

заяви на знесення ВНН у мене поки що немає, з Фінфорсом була заява на скасування ВП і визнання її такою, що не підлягає виконанню, якщо цікаво - поділюсь

так, дякую, Тарас вже це саме підказав
Если можно скиньте в личку.

Доброго дня, товариство) хотілося поділитися з Вами моєю першою маленькою перемого: справу за № 588/1256/20 (суд з Фін Форсом) завершено і рішенням суду напис Дорошкевич визнали таким, що не підлягає виконанню. Тільки є один нюанс: у позовній заяві вимагав стягнути з приватного виконавця витрати на судовий збір, у шіренні суду цього немає. Як бути?

P.S.: підготувати позовну заяву допоміг зразок з форуму і Тарас (Tarass). Він на мене трішки образився, та все ж дякую йому за доречні поради)
Поздравляю! Приятно читать такие сообщения!
А сколько длился суд?

Поздравляю! Приятно читать такие сообщения!
А сколько длился суд?
півтора місяці...17.08 я подав позов, його за підсудністю перенаправили до іншого суду, 02.09. ухвала набрала законної сили, 09.09. була ще одна ухвала, а 30.09. - рішення. Коротше кажучи не туди я спершу позов відніс))
Если можно скиньте в личку.
з Вами неможливо почати переписку, система не пропускає

Останнє редагування:
Назад
Угорі