Переводы из росии

• Автор теми Автор теми @@@@@@@@ NAV
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 2K

@@@@@@@@ NAV

Форумчанин
Дописи
889
Реакції
422
Бали
2780
@@@@@@@@ NAV не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мой бывший решил сыну сделать подарок на день рождения,выслать несколько тысяч из россии,но сегодня позванил и сказал что переводы из россии на украину запретили,правда ли это или бред,сегодня выходной и негде узнать,вот и стало интересно кто с таким сталкивался?

Мой бывший решил сыну сделать подарок на день рождения,выслать несколько тысяч из россии,но сегодня позванил и сказал что переводы из россии на украину запретили,правда ли это или бред,сегодня выходной и негде узнать,вот и стало интересно кто с таким сталкивался?
Банки не приймають грошових переводів з Росії. Варіант, передати звідти гроші, це поштовий переказ. Мені неодноразово так передавали. Тільки якщо відсилають в валюті, то в нас видають гривнями по курсу Ощадбанку. Потрібна буде інформація, звертайтесь в ЛС, буду рада допомогти...

по укрпочте, почтовым переводом все приходит и быстро, получение только в грн. по курсу
было бы желание, а как найти это сделать, можно

Банки не приймають грошових переводів з Росії. Варіант, передати звідти гроші, це поштовий переказ. Мені неодноразово так передавали. Тільки якщо відсилають в валюті, то в нас видають гривнями по курсу Ощадбанку. Потрібна буде інформація, звертайтесь в ЛС, буду рада допомогти...
Спасибо большое
так Western Union вроде бы тоже запретили

Звідки інформація? Western Union - міжнародна компанія, яка працює в цій сфері як на території України, так само і в Росії.Ніяких заборон немає.Говорю, бо інформація з достовірних джерел.Дружина кума працює в Пітєрі і без перешкод відправляла і відправляє грошові перекази в валюті через цю систему.

Вестерн международная система переводов, так что должна работать... Не могу утверждать на счет россии...

Звідки інформація? Western Union - міжнародна компанія, яка працює в цій сфері як на території України, так само і в Росії.Ніяких заборон немає.Говорю, бо інформація з достовірних джерел.Дружина кума працює в Пітєрі і без перешкод відправляла і відправляє грошові перекази в валюті через цю систему.
Там багато нюансів... Російські банки навідріз відмовляються здійснювати перекази на Україну...

откройте эл кошелек киви нужен только телефон!потом с киви переведете на карту приват банка если надо я вам подскажу подробней!

Там багато нюансів... Російські банки навідріз відмовляються здійснювати перекази на Україну...

Це міжнародна платіжна система.Як Вони можуть заборонити? (хоча ватнікам можно все що їм заманеться))
Проте не знаю ньюансів, але зі слів мого кума : дружина відправляє бакси на ПІБ отримувача і код переказу, він тут через Приват24 по коду кладе на свою карту ПБ і в подальшому знімає з банкомата по курсу.
Без жодних перешкод.

Це міжнародна платіжна система.Як Вони можуть заборонити? (хоча ватнікам можно все що їм заманеться))
Проте не знаю ньюансів, але зі слів мого кума : дружина відправляє бакси на ПІБ отримувача і код переказу, він тут через Приват24 по коду кладе на свою карту ПБ і в подальшому знімає з банкомата по курсу.
Без жодних перешкод.
Я не можу сперечатись чи не погоджуватись з вами, але у мене була аналогічна ситуація, коли у банках Росії відмовлялись переводити кошти. Раніше таких проблем не було, а зараз це поширена практика.

Люди пишут что отправляли/получали недавно, а вы приводите статью 2017 года

Вестерн можно оправить/получить не только строго через банк

даже через укрпочту довольно проблематично сейчас деньги долго идут!

Через киви кошелек.... Но карта на которую должны выводится деньги должна быть Альфа...так как это рос.банк... могу рассказать подробнее в лс

Назад
Угорі