Перевод из-за граница на Приват

• Автор теми Автор теми eye
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Это я знаю. Я думал выбрать Райфайз, но знакомых там нету, что бы вникнуть в их систему.

Навряд до 50000 грн. В нас по Украине можно до 5 тыс. грн
До 5 если через терминал без индетификации если с карты на карту то сколько хочешь так как оба человека индетефицированые

Может кто в курсе, удобный сервис перевода с карты укр. банка на зарубежную?

Вибачте, в мене знову питання виникло. А якщо це наприклад компанія, що знаходиться в офшорах? І що означає "білих" юр. осіб?
Ну мені скидували кошти з компаній, які офіційно зареєстровані за кордоном, там функціонують і платять податки ( хоча щодо 3 пункту я не впевнений на 100%:D, скажімо частково щось там сплачують до бюджету країни, в якій зареєстровані). Тобто під білими юр. особи мав на увазі, що це не платежі від "Vasya&Petya sharashkin company", а від реального бізнесу.

Щодо офшорних зон, не скажу вам точно, так як з таких країн коштів не отримував. Але і офшорні зони бувають різних категорій - якщо це ті, які визнані КМУ в Україні як офшорні зони і є в переліку держав, надходження грошових коштів з яких є об'єктом для здійснення фінансового моніторингу відповідно до ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", - тут в будь-якому випадку походження коштів потрібно буде доказувати у випадку виникнення підозри. Якщо є поступлення коштів з таких країн, банк-отримувач зобов'язаний перевірити контрагентами з офшорної зони, з якої вам надійшли гроші, і вже потім самостійно вирішувати - потрібно чи ні доказувати походження коштів.

Хоча в сучасному світі вже давно створені онлайн-служби грошових переводів типу Revolut, Monzo чи Transferwise, де будь-який контрагент з ошфорної зони може створити рахунок в USD чи EUR і переводити SWIFT-платежі з даних рахунків, і гроші вам вже надходять не з офшорної зони, а з компанії, яка зареєстрована в Великобританії. Тобто зараз в світі такого поняття як гроші з офшорних зон навіть немає, де факто -є, де юре - все гаразд і все чисто:D

Я вчера отправила деньги дочке в Украину. Вестерюнион. Она их получила через пять минут в кассе приват банка.

Ну мені скидували кошти з компаній, які офіційно зареєстровані за кордоном, там функціонують і платять податки ( хоча щодо 3 пункту я не впевнений на 100%:D, скажімо частково щось там сплачують до бюджету країни, в якій зареєстровані). Тобто під білими юр. особи мав на увазі, що це не платежі від "Vasya&Petya sharashkin company", а від реального бізнесу.

Щодо офшорних зон, не скажу вам точно, так як з таких країн коштів не отримував. Але і офшорні зони бувають різних категорій - якщо це ті, які визнані КМУ в Україні як офшорні зони і є в переліку держав, надходження грошових коштів з яких є об'єктом для здійснення фінансового моніторингу відповідно до ЗУ "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", - тут в будь-якому випадку походження коштів потрібно буде доказувати у випадку виникнення підозри. Якщо є поступлення коштів з таких країн, банк-отримувач зобов'язаний перевірити контрагентами з офшорної зони, з якої вам надійшли гроші, і вже потім самостійно вирішувати - потрібно чи ні доказувати походження коштів.

Хоча в сучасному світі вже давно створені онлайн-служби грошових переводів типу Revolut, Monzo чи Transferwise, де будь-який контрагент з ошфорної зони може створити рахунок в USD чи EUR і переводити SWIFT-платежі з даних рахунків, і гроші вам вже надходять не з офшорної зони, а з компанії, яка зареєстрована в Великобританії. Тобто зараз в світі такого поняття як гроші з офшорних зон навіть немає, де факто -є, де юре - все гаразд і все чисто:D
Це просто дуже корисна інформація, дякую Вам, щастячка та здоров'яка)
Я вчера отправила деньги дочке в Украину. Вестерюнион. Она их получила через пять минут в кассе приват банка.
WesterUnion, я знаю. В моем случае они не подойдут)
Может кто в курсе, удобный сервис перевода с карты укр. банка на зарубежную?
Нет, за бугор не перевожу

добрый вечер! вы говорите про поступления на ваш счет, который был открыт украинским банком и прошли идентификацию\верификацию, заполняли анкету, где указывали ваш доход, какие операции ожидаете, т.е. банк изучил или должен был изучить клиента.... по переводу скажу, что снимать с вашего счета вы можете любую сумму, Закон не запрещает, но банк имеет право, если увидит признаки легализации, риска, запросить дополнительную информацию..... это отправитель, той страны, при отправлении будет проходить ту же процедуру.... если вы будете отправлять, то до 5 тысяч по Украине перевод ( переказів коштів готівкою в межах України у сумі, що є меншою ніж 5000 гривень, та відсутності ознак пов’язаності такої фінансової операції з іншими фінансовими операціями, що в сумі перевищують 5 тисяч гривень ), до 30 000 с паспортом, от 30 000 паспорт, код, пороговая сумма 400 000 или эквивалент, но это скорее фин.операции со счетами и там полная идентификация, с происхождением денежных средств....
но банк может попросить\потребовать уточняющую информацию, если посчитают фин.операцию подозрительной и это от суммы не зависит.....
вот где то так

Назад
Угорі