Перевела мошенникам деньги. Проценты по кредиту и уголовное дело

• Автор теми Автор теми Lerika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 2K
Буквально: "я вам нічого не радив" і вже вдруге фраза "я вам раджу". Ви хоч почитайте, що пишете, перш ніж вступати в дискусію.
Порада була про зміну тону. Поки що порада.
Ваші повноваження, щоб я вам показувала якісь квитанції?
Мої повноваження як модератора перевіряти достовірнісь інформації на форумі.
Ще є запитання з повноважень?
Бо вперше в житті хтось поперек ваших слів щось сказав.
:lol: 👍

Ваші повноваження, щоб я вам показувала якісь квитанції? Працівник поліції чи банку? Щоб щось вам довести?
хоч і не до мене звертались, але все ж

ви не зобов'язані нічого скидати чи показувати, в той же час - ніхто не зобов'язаний вірити вам на слово : )
всі підтверджуючі документи - це справа ваша і вашого юриста, якщо ви вирішили звернутись до юриста.
ще раз - з таким підходом ніхто не зобов'язаний вам вірити, тому може висловити недовіру до ваших слів, як до слів, нічим не підкріплених. це нормально

Добре, що ви такий розумний і ніколи не поведетеся на шахраїв. Але я б радила вам не зарікатися і не звинувачувати людей в брехні, коли ви знаєте про справу рівно нічого. І трохи тон змінити, бо може ви тут всім кажете, хто кредитів набрав в мфо, які вони тупі, я не знаю

Согласна с вами. Мошенники совершенствуются, изучают психологию, и знают, на что давить. Для кого-то срабатывает один тригер, для кого-то другой. У каждого есть больное место. И если думает кто-то, что у него нет, то значит, что он его просто пока не нашёл.
Знаете. У меня денег нет, долги просрочены, кредит не дадут.. оно и к лучшему.. защита от мошенников железобетонная ))

Lerika ,як справи? Щось вирішилось?
1700209916186.webp

Назад
Угорі