Перевалило за 90 днів.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K
Привіт усім... Моя прострочка в Кешбері уже більше 90 днів.І .....якась дивна тишина...."щоб не на каркати". Стало тихо.... Смс і дзвінок раз на день робот... Контактні особи мовчать, значить, я так думаю, що в них теж тихо бо якби що то б сказали.... Як думаете.... така тишина ....до чого б це. Варто готуватися до чогось неприємного?
Колега 92 день просрочки. Дай пьять)))
Меня не так я как контактный один беспокоит...
Наярюють роботы и мне и контактной. Но мороз и пока других не нашли. Тху- тху.

Привіт усім... Моя прострочка в Кешбері уже більше 90 днів.І .....якась дивна тишина...."щоб не на каркати". Стало тихо.... Смс і дзвінок раз на день робот... Контактні особи мовчать, значить, я так думаю, що в них теж тихо бо якби що то б сказали.... Як думаете.... така тишина ....до чого б це. Варто готуватися до чогось неприємного?
В мене так само , продали колекторам , пару днів покошмарили і знову тиша

А ви контактні номера давали реальних людей?
Та яка різниця які номера давати реальні чи ні. Всеодно дзвонили навіть зовсім стороннім людям з якими я не те що не спілкуюсь але навіть жодних їхніх контактних даних не знаю. Ні номерів телефону ні адреси ні чим займаються нічого. Навіть таких познаходили

Та яка різниця які номера давати реальні чи ні. Всеодно дзвонили навіть зовсім стороннім людям з якими я не те що не спілкуюсь але навіть жодних їхніх контактних даних не знаю. Ні номерів телефону ні адреси ні чим займаються нічого. Навіть таких познаходили
?

А кому продали? И какое тело?
Манівео - Таліон, а КредитЕксперту незнаю хто продав , Смартіки ,КешАп , Майкредіт і ще хтось тільки смс шлють , що продадуть скоро, але не наважуються))))

А что значит "надпись" что это такое?
Исполнительная надпись - это распоряжение нотариуса относительно принудительной передачи или возвращения имущества кредитору или принудительного взыскания денежных средств в пользу кредитора, осуществленное на документах, подтверждающих наличие обязательств должника.

У меня просрочка больше 110 дней. Я на морозе, звонят родителям. Но сегодня было просто что то с чем то полный разрыв больше 100 звонков. Смс приходили и про суд и про какое то решение суда и про мошенничество. Ничего не читаю все заблокированы.Один раз маме науши присел некий Александр, мама начала мне говорить ну вот идут на уступки заплатить только 5000 тысяч и всё. Я говорю мама а чего 5000 если взяла 3000 ,вернула 6000 и еще 5000. Больше мама с ними не разговаривает ?????
Александр Сергеевич???

Исполнительная надпись - это распоряжение нотариуса относительно принудительной передачи или возвращения имущества кредитору или принудительного взыскания денежных средств в пользу кредитора, осуществленное на документах, подтверждающих наличие обязательств должника.
А якщо я ніде не працюю і рахунків у банку в мене немає, тоді що дасть той напис?
А якщо я ніде не працюю і рахунків у банку в мене немає, тоді що дасть той напис?
Можуть стягувати з родичів чи це брєд?

Навряд чи вони зроблять надпис, не перевіривши перед тим, що є з чого стягувати ( зазвичай практикують арешт рахунків ).
Можуть стягувати з родичів чи це брєд?
Повний.

Аж легше стало ато батьки пенціонери
Навіть забудьте про це. Це беззалогові займи, навіть без поручителів ( хоча ці сараї дуже впевнено хотять нав'язати, що контактні особи - є поручителями, а це брєд повний ) ... тому ваші батьки тут ніяким боком в правовому полі не можуть бути задіяними чи тим більше відповідальними.

Навіть забудьте про це. Це беззалогові займи, навіть без поручителів ( хоча ці сараї дуже впевнено хотять нав'язати, що контактні особи - є поручителями, а це брєд повний ) ... тому ваші батьки тут ніяким боком в правовому полі не можуть бути задіяними чи тим більше відповідальними.
От і слава Богу, дякую, що пояснили

Назад
Угорі