Перестать платить некоторым банкам?

Да , я знаю , меня проконсультировали , в моем случае (вроде) единственная помеха - пай.
Но и там можно решить .
У меня тоже есть вопросы, которые войдут в круглую сумму сами по себе. Но в целом, если взыскание долга исключено, то можно не выпрыгивать из штанов.

У меня тоже есть вопросы, которые войдут в круглую сумму сами по себе. Но в целом, если взыскание долга исключено, то можно не выпрыгивать из штанов.
Я тоже пока банкротство отложила на самый худший ход дела.

Я тоже пока банкротство отложила на самый худший ход дела.
Для меня это чуть дешевле выйдет, чем отдать отдать долги и без банкротства. Но тут и здоровью тапки, и внешний фактор, поэтому решаю все по мере.. я в просрочках с марта 2022 года. Нервничать до потери пульса не вижу смысла. Здоровье, в том числе психическое, дороже. Переживать, переживаю, конечно. Суммы не детские.

Останнє редагування:
Три платежі внесені.
54500/170000 ліміт. З відсотками мій борг -141800. Ще 9 місяців.
Ніколи не грайте в азартні ігри.
4/12 платежів. Борг з %% - 126 074 грн.
Зарився я десь на 25к$, зараз 3,1$, людям не винен, йде 21-й місяць як не граю в азартні ігри.
Якийсь результат та і є…
Час, час ніколи вже не повернеш.
Кажу сам собі вперед, не здавайся і йди до мети бути вільним від цього фін.рабства

4/12 платежів. Борг з %% - 126 074 грн.
Зарився я десь на 25к$, зараз 3,1$, людям не винен, йде 21-й місяць як не граю в азартні ігри.
Якийсь результат та і є…
Час, час ніколи вже не повернеш.
Кажу сам собі вперед, не здавайся і йди до мети бути вільним від цього фін.рабства
Рано или поздно освободитесь от долгов главное идти к этой цели

5/12✅. -110315,30.
19.07 було два роки, як не вживаю алкоголь. Цікавий досвід.

7/12✅. -78 796.
Через 9 днів біжу свій 2-й офіційний і 12-й загалом марафон. Біг врятував мені життя💪🏻. Let’s go
8/12✅. - 63037.
Марафон подолав✅
1.10.24 - два роки, як я не граю в азартні ігри.
Рухаємось далі…

11/12✅. -15000!
Новий 2025-й. Новий Я! Гуд лак.
12/12✅. 0

Біг врятував моє життя. Намагаюсь віддати належне, з вересня 22-го року подолав 12 марафонів, 2 з них офіційні у Столиці. Це незабутні відчуття…
Сум присутній. Час. Багато втрачено часу.
Буду думати і якось перемикатися, що така ось плата за такий досвід. А це досвід.
Успіхів!

12/12✅. 0

Біг врятував моє життя. Намагаюсь віддати належне, з вересня 22-го року подолав 12 марафонів, 2 з них офіційні у Столиці. Це незабутні відчуття…
Сум присутній. Час. Багато втрачено часу.
Буду думати і якось перемикатися, що така ось плата за такий досвід. А це досвід.
Успіхів!
Да лудоманія це жoпa, а борги то тільки наслідки. Сам в цьому лайні варюсь і не можу злізти! Втрачено найголовніше - смак життя, лудка забрала все.

Останнє редагування:
Да лудоманія це жoпa, а борги то тільки наслідки. Сам в цьому лайні варюсь і не можу злізти! Втрачено найголовніше - смак життя, лудка забрала все.
Злазь)
Вихід поруч. Ти вже програв. Прийми поразку. І ніяких реваншів.
Коли як не зараз.

Назад
Угорі