Перестать платить некоторым банкам?

24/04/23
1) Ощад - 68 (л.75)
2) mono - 70 (л.70)
3) СА+ - 40 (150)
без %% - 178 т.
ну вот тот кто платит за всех) сам имею 13 в привате и 26 в моно. платил честно и в ковид и в начале войны (привету). просрочил неделю, задолбали звонками. не плачу уже больше года никому. поставил на смартфон фильтр звонков( calfilter) он по несколько в день блокирует. моно подал в суд, было два заседания с переносами, не ходил, решения нет. пугают что продадут коллекторам, ну и отлично. буду и их игнорить. или выплачу но не больше 50% от суммы долга. они ведь долг выкупают не больше чем за 30%, сейчас в войну и вообще за 10-20%. все равно заработают ))) а теперь самое смешное , Привету платил исправно 700 грн. в месяц. просрочил неделю, наехали, перестал платить. долг так т остался 13 000, но за год я им не заплатит 8400! так что не платие, а лучше отложите деньги до суда, а там решайте. но если вы лудоман, то это анриал(( лучше лечится от этого. и проблем не будет.
на звонки не отвечайте, просто игнорьте через фильтр приложение, иначе задолбают. так у них сисиема работает. долбят тех кто отвечакт и что то платит. вы им давно все выплатили, судя по смыслу ваших сообщений.

Останнє редагування:
Мне вот интересно, лимиты ведь нифига себе. Это каким образом открыли?
У меня с этими кредитками беда была. Есть бабки на счету (пофиг, что лимитные) - надо тратить. И так сначала 500 грн, потом 1000, 5000, 10000, 20000...
В Привате до 48000 дошло, но больше не давали, хотя я юзал и платил постоянно вовремя.
Но тут же одними % сгорает дофигища...
Я бы реально подумал о заморозке выплат и о судах по переплате комиссий. Хотя тут решать только вам. СА гасите активно, а остальные револьвер работает. Туда-сюда долг прыгает

а там решайте. но если вы лудоман, то это анриал(( лучше лечится от этого. и проблем не будет.
Проблем не буде, коли лудоман змінить своє мислення і САМ захоче з всим цим покінчити. А лікування ніякого не має, це так само як літати в ілюзіях про виграші.
Ніяка контора не буде тобі платити за тицяння по екрану, аз.ігри це розваги і занадто дорогі, дуже дорогі, втрачаються роки життя…

А так, мабуть ще не переборов просто це в собі. Дофіга відповідальний, мабуть. По типу - сам брав, так плати.
Подивимось, можливо догашу до літа СА+ і буду платити зарплатний Ощад, на на моно забʼю.
Людям ще треба борги віддавати.
У меня с этими кредитками беда была. Есть бабки на счету (пофиг, что лимитные) - надо тратить. И так сначала 500 грн, потом 1000, 5000, 10000, 20000...
В Привате до 48000 дошло, но больше не давали, хотя я юзал и платил постоянно вовремя.
Я бы реально подумал о заморозке выплат и о судах по переплате комиссий. Хотя тут решать только вам. СА гасите активно, а остальные револьвер работает. Туда-сюда долг прыгает
А Ви наженіть собі оборот в 3,5 млн. за пару років тільки по моно((
А так, мабуть +-непогана біла ЗП і відсутність просрочок за тривалий термін.
Зараз вже не дають)

у меня обороты были большие до ковида, и мне лимиты сразу по 50 000. часто в них залезал, но особо не замечал. короножопа добила мой рекламный бизнес, еле расхлебался, остались уже мелочи и тут война. но этим сукам пофиг, что уменя брильянтовая кредитная история до этого была, начали долбать сразу же. ну и слава богу, больше кредитов не в жизни нехочу)))
Проблем не буде, коли лудоман змінить своє мислення і САМ захоче з всим цим покінчити. А лікування ніякого не має, це так само як літати в ілюзіях про виграші.
Ніяка контора не буде тобі платити за тицяння по екрану, аз.ігри це розваги і занадто дорогі, дуже дорогі, втрачаються роки життя…

А так, мабуть ще не переборов просто це в собі. Дофіга відповідальний, мабуть. По типу - сам брав, так плати.
Подивимось, можливо догашу до літа СА+ і буду платити зарплатний Ощад, на на моно забʼю.
Людям ще треба борги віддавати.

А Ви наженіть собі оборот в 3,5 млн. за пару років тільки по моно((
А так, мабуть +-непогана біла ЗП і відсутність просрочок за тривалий термін.
Зараз вже не дають)
лудомания как и любая другая зависимость- это прежде всего психо-физиологическая болезненная привязаность. все ради кайфа. все решают гормоны и нейромедиаторы. механизм довольно прост: сделал ставку, нажал на кнопку - дофамин, ожидание радости. картинки крутятся, лошадки бегут -адреналин зашкаливает, выиграл- эндорфины, проиграл'стресс кортизол, опять эндорфины, что бы погасит стресс. не играешь, нет гормональной встряски- ломка, депрессия. и так в любой зависимости. я например погонять в уличных ночных гонках любил. ну да под 200 ночью по городу, соревнуясь с таким же долбо...м. аыиграл, проиграл ( тачка мощная, проиграш это пару уорпусов))) потом руки трясутся, энлофины бушуют, по круче сеkса и алкоголя удовольствие. но теперь не гоняю, война вылечила) пошел в первый же день добровольцем, чудом выжил, пережил смерть и реанимацию, понял что все фuгня и мелочи) жизнь одна и заканчивается мгновенно. и нет там ничего, растворяешся и все... так что живи, радуйся, наслаждайся моментом пока можешь))

Останнє редагування:
Проблем не буде, коли лудоман змінить своє мислення і САМ захоче з всим цим покінчити
Так наче ж вже під санкціями всі шараги, фаворит і тд,може це піде на користь гравцям..?? А іноземними неможливо користуватись,так як заборона конвертації від НБУ діє.Наскільки знаю,зараз навіть неможливо зі своєї гривневої картки на доларову перевести кошти,купити біткойни,акції Apple ?,тощо .. ?

Так наче ж вже під санкціями всі шараги, фаворит і тд,може це піде на користь гравцям..?? А іноземними неможливо користуватись,так як заборона конвертації від НБУ діє.Наскільки знаю,зараз навіть неможливо зі своєї гривневої картки на доларову перевести кошти,купити біткойни,акції Apple ?,тощо .. ?
Все працює на ура, навіть той самий паріматч, просто під другою юр назвою, і так само оплати ідуть через ліві рахунки, і без сплати податків. Так само і кріпта купується і продається на ізі через р2р, хто знає і хоче, той завжди знайде "лазєйки".

Все працює на ура, навіть той самий паріматч, просто під другою юр назвою, і так само оплати ідуть через ліві рахунки, і без сплати податків. Так само і кріпта купується і продається на ізі через р2р, хто знає і хоче, той завжди знайде "лазєйки".
Ну не знаю,я чув іншу інфу.Навіть знайомий надсилав мені скрін,що Visa , MasterCard немає в лк,а електронні кошельки,які там є,немає змоги навіть поповнити,т.як НБУ заборонив конвертації.Якщо так,то дуже прикро.Еле ж повторюсь,чув від знайомих,іншу інформацію.Для себе намагався перевести кошти з гривневої картки на доларову,перевірити чи спростувати заборону НБУ,не дало перевести.Тільки йти купляти,та в касі класти на рахунок доларовий (пояснив оператор).Якось так.??

Свиня своє болото знайде.

А так, пішов вже 8-й місяць без гри. Це найдовший відрізок за останні 10 років( і я цьому радий і впевнений в собі.
Трохи переніс свої адикції в спорт, регулярно бігаю, подолав пару марафонів за 1,5 року. Зміни на краще є.
А борги, це вже наслідки…Ну від цього нікуди не подінешся, за задоволення кажуть треба платити, іноді це роки життя

Свиня своє болото знайде.

А так, пішов вже 8-й місяць без гри. Це найдовший відрізок за останні 10 років( і я цьому радий і впевнений в собі.
Трохи переніс свої адикції в спорт, регулярно бігаю, подолав пару марафонів за 1,5 року. Зміни на краще є.
А борги, це вже наслідки…Ну від цього нікуди не подінешся, за задоволення кажуть треба платити, іноді це роки життя
Головне,що ви стали на правильний шлях.Це дуже добре.Ви молодець!!!Жму краба ? Все інше,борги,мфо,то другорядне та тимчасове явище.?

Прогрес йде, йти вперед, не зупинятись!!!

12/05/23
1. Oshad - 65 (л.75)
2. mono - 67 (л.70)
3. CA+ - 35 (150)
без %% - 167 т.
У відпустку…
25/05/23
Відпускні+оздоровчі полетіли банкам.
1. Ощад - 65 (ліміт 75 тисяч грн)
2. моно - 70 (л. 70)
3. СА+ - 0 (150 т.грн.). 23 платежа, переплата %% банку 106 тисяч грн...ціна за власні помилки буває дуже високою.
без %% - 135 т.грн.

28/08/23
1. Ощад - 20 (ліміт 75к)
2. mono - 80 (ліміт 80к), розстрочка 13,3 (80к). Банк збільшив ліміт до 160к, перерозподілив 50/50 і загасив ліміт розстрочкою під 1,9% щоб менше платити %% по ліміту (3,1%)
без %% - 121к.

Кредитний рейтинг 456. В історії висить 1 відкритий ( це карта моно з погашеним лімітом)
Варто пробувати просити кредит на 200-250к (віддати людям) ? Які банки зараз кредитують і чи дадуть хоча б 200 з таким рейтингом.
фейспалм фейспалмом, але борги людям потрібно віддавати і суми не малі ще і у валюті.
Тому придивляюсь всі варіанти, з часом інфляція зʼїдає і гривневі кредити

Останнє редагування:
28/08/23
1. Ощад - 20 (ліміт 75к)
2. mono - 80 (ліміт 80к), розстрочка 13,3 (80к). Банк збільшив ліміт до 160к, перерозподілив 50/50 і загасив ліміт розстрочкою під 1,9% щоб менше платити %% по ліміту (3,1%)
без %% - 121к.

Кредитний рейтинг 456. В історії висить 1 відкритий ( це карта моно з погашеним лімітом)
Варто пробувати просити кредит на 200-250к (віддати людям) ? Які банки зараз кредитують і чи дадуть хоча б 200 з таким рейтингом.
фейспалм фейспалмом, але борги людям потрібно віддавати і суми не малі ще і у валюті.
Тому придивляюсь всі варіанти, з часом інфляція зʼїдає і гривневі кредити
Вітаю! У вас є десь ВІДКРИТИЙ ЛІМІТ? якщо так , то за 600 -1600 грн місяць реально зробити ставку 0% - бути у пільговому періоді

1. достроково гасити розстрочки моно немає сенсу
2. Тіло моно прокрутіть і ставка буде 0

28/08/23
1. Ощад - 20 (ліміт 75к)
без %% - 121к.
25/09/23
1. mono - 80 (ліміт 80), розстрочка 20 (80к). Залишилось 9 платежів, з %% сума боргу банкам - 73,68 к.
2. Ощад - 75 (ліміт 75).

Через тиждень рік без гри на гроші. Перший непоганий результат.

25/09/23
1. mono - 80 (ліміт 80), розстрочка 20 (80к). Залишилось 9 платежів, з %% сума боргу банкам - 73,68 к.
2. Ощад - 75 (ліміт 75).

Через тиждень рік без гри на гроші. Перший непоганий результат.
те, что зачеркнул - это погасил?

Назад
Угорі