Перепродажа кредитів. Як дізнатися, за скільки купили борг?

• Автор теми Автор теми Viruska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Через скільки часу кредит 7 запропонував за тіло? Бо зараз пропонують реструктуризацію, але всієї суми зі скаженими відсотками і кажуть що такої послуги як за тіло у їх компанії просто не існую
Запропонували перед новим роком, прострочка була з вересня

То вони блін не хило заробляють(
А ще наживаються на таких як ми.
Аренда, налоги, зарплата звонилкам... Откаты, что бы НБУ по шапке не настучало за перегибы деятельности... Это всё денег стоит...

а чо, очень удобная история - узнать за сколько купили долг, чтобы в суде предложить мировое соглашение и компенсировать именно эту сумму)

Знати, в договорах ж має десь бути сума за яку вони викупили?
У некоторых можно увидеть в исковых документах, сколько всего долгов купили и через общую сумму вывести среднюю

Всім доброго дня, цікавить одна тема, якщо мої кредити продали уже, то мабуть колектори ж викупили мій кредит не весь( я маю на увазі не за всю суму) підскажіть будь ласка як можна взнати за яку суму вони купили?
По деяких кредитах є пролонгації, вже сім місяців як у прострочках, пропозиція була тільки від кредит 7 закрити за тіло, але коштів не було перед Новим Роком то не закрила.
Просто цікаво як вони продають, і за яку суму колектори купляють, бо з нас то вони требують повну суму щей + відсотки, можливо хтось стикався з таким, можливо хтось цікавився.
загружено.webp

Назад
Угорі