Перенесення розгляду справи.

• Автор теми Автор теми Дмитро Іванич
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 933

Дмитро Іванич

Форумчанин
Дописи
65
Реакції
11
Бали
5065
Дмитро Іванич не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня !В попередній своїй темі описував ситуацію яка склалась,коротко (на мене подали до суду фк єйс)повістка прийшла через вайбер,матеріалів справи ніяких не отримував,через єлектронний суд надіслав заяву про ознайомлення з матеріалами справи,за 2 тижні нічого так і не отримав,тепер питання чи можливо відкласти справу в звьязку з неознайомленням з матеріалами справи?якщо можливо то яким чином це краще зробити?справа назначена на 9.07

Доброго дня !В попередній своїй темі описував ситуацію яка склалась,коротко (на мене подали до суду фк єйс)повістка прийшла через вайбер,матеріалів справи ніяких не отримував,через єлектронний суд надіслав заяву про ознайомлення з матеріалами справи,за 2 тижні нічого так і не отримав,тепер питання чи можливо відкласти справу в звьязку з неознайомленням з матеріалами справи?якщо можливо то яким чином це краще зробити?справа назначена на 9.07
звісно.
бо як ви повинні готуватись до справи без документів?

пишіть в електронному суді клопотання про відкладення розгляду справи, де все це описуйте

звісно.
бо як ви повинні готуватись до справи без документів?

пишіть в електронному суді клопотання про відкладення розгляду справи, де все це описуйте
Я так розумію що ось це зразок заяви,підкажить що вказувати в підчеркнутому мною пункті,чи там і там вказувати причину відкладення?

Вкладення

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    21.6 Кб · Перегляди: 71
Доброго всім дня,на завтра в мене призначенно засідання суду ,надсилав заяву на перенесення розгляду справи,щоб підготуватись належним чином, так як документів по справі я не отримав,чи розглянули цю мою заяву я не знаю,в кабінеті пише що приєданано,що це означає я теж не знаю,порадьте будьласка що мені краще зробити,в ідеалі було б добре відтермінувати розгляд справи та найняти юриста,але не знаю видтермінують її.

Написати можете все що завгодно,але якщо маєте якісь документи типу лікарняний або відрядження,то буде краще.
Підкажіть будь-ласка Ви через є-суд надіслали заяву? Бо я в розділі заяви не можу на свій суд зробити таку заяву,бо знайшла лише заяву про перенесення розгляду лише у верховний суд

Підкажіть будь-ласка Ви через є-суд надіслали заяву? Бо я в розділі заяви не можу на свій суд зробити таку заяву,бо знайшла лише заяву про перенесення розгляду лише у верховний суд
так через нього,вбивайте не заяву а клопотання

Написати можете все що завгодно,але якщо маєте якісь документи типу лікарняний або відрядження,то буде краще.
Не потрібно ніяких відряджень і лікарняних, достатньо прикласти скріншоти особистого кабінету електронного суду, де видно відсутність матеріалів по справі

Назад
Угорі