Няша
Форумчанин
- Дописи
- 267
- Реакції
- 83
- Бали
- 5125
Няша не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу поділитися своєю перемогою з Монеткою.Після майже 6 років тиші вчора з'явилися з погрозами,що приїдуть з поліцією до мене додому,що якщо не оплачу майже 43тис грн то подадуть в суд,тіло в мене було 3000,я запропонувала 3000+1000 ще зверху,вони мені написала що я боржник вкрала в них гроші,що я не маю права класти їм свої умови,я кажу добре,тоді подавайте в суд і я дам номер свого адвоката,будете з ним говорити,нєкій Олександр через хвилину мені написав що готові закрити за 10000грн,я все ж не погодилася або мій варіант або через суд.Вечером принцеса мені написала що порадившись з бухгалтерією вони готові закрити мій кредит за 4000грн,я ще правда йому мозги трохи поконірувала що хочу гарантійку на пошту або на вайбер,то він зразу почав,я вас не розумію яка різниця куди кидати?а я кажу що є)після чого гарантійку мені кинув на вайбер і довідку про закриття теж)))Тому не бійтеся з тими гандонами спілкуватися,давіть на них так як вони на вас,погрожуйте і вони здадуться))))В вам всім миру)))