Перекредитування. Чи має сенс шукати, де оформити кредит з прострочками?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
Дзвонить)Вже не такий бідний,свариться трохи.Я за аферистів знаю,глибше не лізу.Думаю,з часом все вирішиться,а поки треба пережити і потерпіти.Трохи впала духом
Сама на початку того всього, треба триматися, того вони і чекають щоб людина здалася і все їм понесла, а крім дзвінків що вони ще можуть, всім не хочеться того всього, але назад дороги немає. Сама сильна зброя проти них це ігнор ваш і ваших оточуючих. А так сили нам і витримки

А зібратись треба...бо з панікою ніфіга не вийде..Пролонгаціі це зло.Це викинуті марно гроші на вітер.Я з цим живі вже 9 місяців...16 контор..2 банки...І як наслідок перекредитацій борги людям....Величезні.От тепер думаю як правильно вилізти з цієі ситуаціі.Краще зупиняйтеся як є.Виходьте в прострочку.І потихеньку за тіла можна закривати.Це треба прийняти.Неприємно.Згодна.Але не смертельно.Як сказав один виживший суіцидник."Вирішити і виправити можна було все,це лише було питання часу.Одного не можна виправити.Я вже падаю".Так що є ради кого жити.А чоловік?Дайте йому час все прийняти.Обдумати.Перебіситься.І буде вас підтримувати.А ні?то на всі 4 сторони....В житті бувають ситуаціі і погірше.Що тоді коли дійсно треба підтримка,а він зібрався б і змотався((((???
Та чоловік якось зразу норм сприйняв,а то тепер щось...Побачим.

Дзвонить)Вже не такий бідний,свариться трохи.Я за аферистів знаю,глибше не лізу.Думаю,з часом все вирішиться,а поки треба пережити і потерпіти.Трохи впала духом
Ааа ви ще з ними спілкуєтеся, я ні ну його, в мене немає навичок спілкування з тими ненормальними, та і за тіла зараз ніхто не дасть. А оточенню всеодно будуть телефонувати, навіть якщо ви з ними говорите. Так що всі мережі видалити, сімки кому можливо змінити.

Останнє редагування:
д*pa что ли ??????я по этому принципу с двух в десять шараг влетела !! Даже не думай !!!!???
І я так,ще й банки попрострочували і у людей багато напозичались. Тепер взагалі ніяк не можемо вибратись

Я вам тут оставлю, почитаете, а потом решите, нужно ли с ними разговаривать....

Я вам тут оставлю, почитаете, а потом решите, нужно ли с ними разговаривать....
Жесть.Говорити справді з ними не варто...
Дякую всім за підтримку.Напевно варто було справді сюди написати,щоб хоч трохи мені мозок прочистили.А то я в тому своєму відчаї почала забувати про головне...Напевно мені не вистачало виговоритись...Навіть з чоловіком сьогодні зранку вдалось конструктивно поговорити.Шукаю іншу роботу,думаю,як вибудовувати стратегію боротьби з МФО,з чого почати і т.д.Рук опускати я точно не буду.Вибачте,що понила,просто хоч іноді,хоч десь хочеться побути слабкою.

Дякую всім за підтримку.Напевно варто було справді сюди написати,щоб хоч трохи мені мозок прочистили.А то я в тому своєму відчаї почала забувати про головне...Напевно мені не вистачало виговоритись...Навіть з чоловіком сьогодні зранку вдалось конструктивно поговорити.Шукаю іншу роботу,думаю,як вибудовувати стратегію боротьби з МФО,з чого почати і т.д.Рук опускати я точно не буду.Вибачте,що понила,просто хоч іноді,хоч десь хочеться побути слабкою.
З чого почати:закрити соц мережі,краще видалити,змінити сімку(стару сімку в кнопочний),перевипустити картки які привязані в мфо,попередити рідних(це необхідно),не пролонгувати і не позичати більше ніде грошей.Закривати за тіло по мірі пропозицій.Закривати по гарантійці через банк по реквізитам.

От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?
надо остановиться,и жизнь станет проще,забеите на них и не думаите брать кредит чтобы отдать старыи.

Поверьте горькому опыту что никто вам ничего на данном этапе не даст.принимайте ситуацию такой,как есть.со временем все решится,вы успокоитель.всрм поначалу тяжело,но в данной ситуации если нет денег то и думать не о чем.

І я так,ще й банки попрострочували і у людей багато напозичались. Тепер взагалі ніяк не можемо вибратись
Примерно такая же фuгня. Но меня не мфчмо волнуют,а то,что я из-за них и людям должна,и с работы вылетела и еще и здоровье подорвала из-за всех тех переживаний когда на их наё@ы велась.
Ниче страшного. Нам всем здесь тогда или иначе хотелось поныть. Все мы люди,живые люди. И мы все вас прекрано понимаем и все были на вашем месте. Просто мы тогда не знали и не могли остановиться,и поэтому попали в опу,а у вас еще есть возможность не так глубоко нырнуть как мы.

Нойте столько сколько надо для того чтобы сбросить с себя весь негатив и тяжесть мыслей. У каждого по разному получается избавиться от ненужных вещей в голове??☀️?☕ Помогает вам? Значит здешние люди не зря прожили свои 5-10 минут уделяя вам внимание своим позитивом???

От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?
Якщо хочете все таки з ними говорити то раджу звернутися до тих хто вміє з ними говорити ось Предлагаю - Переадресация

Назад
Угорі