Перекредитування. Чи має сенс шукати, де оформити кредит з прострочками?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
В теорії я теж так хочу.Поки не витримую-зриваюсь.Треба відібрати самих дурних і їх спробувати закрити першими...Коротше,треба наважитись
Вы продолжаете их пролонгировать?

Вот и в моем случае было примерно так же. Сначала я болела и не могла работать, почти все сбережения были потрачены. Потом папа. Операция, все серьезно, думать о процентах я в тот момент не могла. Нужно было срочно и много. Даже с банками возиться времени не было. Прошло 4 месяца - и операция у мамы(( Мамины коллеги ей наодалживали достаточно большую сумму и нам это помогло. Спасибо им! Но именно в тот момент, когда я с ней в больнице лежала, меня стали поджимать сроки по пролонгациям. И я, д*pa, конечно, нахваталась еще в других мфо и пролонгировала. Как представила тогда, что моей маме, которая лежит и мучается от болей и неподвижности, начнут эти децибелы наяривать... В общем влезла по самое не хочу. Сейчас отдаю долги людям, а мфо обойдутся как-то. Там уже пролонгациями все давно закрыто.
Та й в мене понеслось,то дочка,то я.Чесно сказати,зараз тільки те й дає сили жити,що дитині набагато легше.
Вы продолжаете их пролонгировать?
Тільки 1.Так задовбали-не витримала

Та й в мене понеслось,то дочка,то я.Чесно сказати,зараз тільки те й дає сили жити,що дитині набагато легше.
Це саме головне! Це повинно Вас підтримувати і шукати в собі сили на життя і боротьбу. А мфо і взагалі борги - то не саме страшне у Вашому житті.

Це саме головне! Це повинно Вас підтримувати і шукати в собі сили на життя і боротьбу. А мфо і взагалі борги - то не саме страшне у Вашому житті.
Дякую.Треба збирати себе до кучки,міняти роботу,і вишкрябуватись.Теми про МФО вже перечитала,думаю починати закривати з самих нарваних
Это выброшенные деньги на ветер, так они никогда тело Вам не предложат.
Та я розумію.От ще мені цікаво,як багато приват банк може"зливати"інформації.А то в мене таке враження,що вони в курсі,що ніякої зарплати в мене давно не було...На роботу ще точно не дзвонили..

Дякую.Треба збирати себе до кучки,міняти роботу,і вишкрябуватись.Теми про МФО вже перечитала,думаю починати закривати з самих нарваних
Но только не переплачивать. Терпите треши и шторма, потом тело, а то и полтела будут предлагать. И никаких реструктуризаций - это мрак. Загоните себя еще больше, потратите деньги и не факт, что сможете закрыть. Мне некоторые шаражки через 3 месяца уже тела предлагают, но как-то и это платить уже не хочется))) Подожду-ка я более интересных предложений)))

Но только не переплачивать. Терпите треши и шторма, потом тело, а то и полтела будут предлагать. И никаких реструктуризаций - это мрак. Загоните себя еще больше, потратите деньги и не факт, что сможете закрыть. Мне некоторые шаражки через 3 месяца уже тела предлагают, но как-то и это платить уже не хочется))) Подожду-ка я более интересных предложений)))
Як Ви ті штормах пережили?В мене в житті були всякі каруселі,але таких ще не було.
Вот вот.а она-ой,я думаю...ой,я боюсь .ой,я б платила потихоньку..Тьфу! Вот прям аж выбешивают меня сейчас такие как я когда-то была !!

@Yanochkka,здесь на сайте были истории людей, которые, заплатив все "забаганки" контор (родные узнали и помогли, например), снова набрались долгов. У меня тоже были такие мысли, как у Вас, ровно до момента, когда я нашла этот форум. Читала все выходные, потом по ночам уснуть не могла, не побывав на форуме. Здесь мои мозги и прочистились, ни одна контора от меня ни копейки больше не получила. Примит вначале решение - НЕ ПЛАТИТЬ и увидите, что через несколько дней к Вам прийдёт радость от того, что нет постоянных мыслей, где взять деньги, чтобы тут же их отдать... Читайте темы форума побольше, спрашивайте, если что интересует, здесь много советов получить можно...
Дякую.Я дурне,просто осуду боюсь.Так хочеться хоч трошки спокійно пожити,сил нема ніяких

Як Ви ті штормах пережили?В мене в житті були всякі каруселі,але таких ще не було.
Ну, честно говоря, самый страшный шторм для меня был, когда родителей атаковали))) Потом, когда был автодозвон коллег и соседей, было стремно, да. Но больше потому, что мама капала на мозг, как ей стыдно. Написала киберам, на 1545, уполномоченному по правам человека. На следующий день позвонили киберы, потом полиция пригласила заяву написать. Я написала. Не столько с целью помощи, тут то я понимаю , что полиция вряд ли кого-то найдет. Просто копию заявления маме отнесла, чтоб от соседей отбивалась)) А там четко написано, что компания, с которой я никаких договоров не заключала, угрожает мне и окружению, шантажирует и вымогает деньги.

Та як сказати..Діти в нас не спільні,ми як одружились,в мене доня захворіла.Спочатку підзарібки шукала,а село,то по полях,то ще куди.Він щось там тицьне трохи,але мало...От я й влізла.Тоді всеодно було.Малу витягнула,то тепер друге.Чоловіку коли розказала-казав треба було якось обійтись.А як??Таблетки,уколи,аналізи...Дорого.Все дорого.Тепер говорить зі мною тільки через зуби.Добре хоч за кордоном зараз.От і думаю,що покине
Значит,туда ему,пoцy и дорога! Раз готов бросить из-за сраных звонков аферистов и закононарушителей,то нахрена вообще такой мужик нужен?!!
Значит так,запоминай: рассказываешь все родителям. Обязательно !!! Сама !!! Меняешь им симки. Себе и муду тоже. На почте делаешь переадрессацию на абонентский ящик и уходишь в глубочайший мороз месяца на 4-6. Если какая шарага пришлет что-то типа коллажа или обклеет своими дерьмолистовками,то берешь все это ихнее д*рьмо и пишешь на них в генпрокуратуру и в сбу. И опять на мороз . Что лично мне это дало: из хотелок в 24 тыщи,сейчас выпскуливают"закроем за 2500". Разницу чувствуете? И главное! Когда начнут предлагать или соглашаться на Ваши суммы,требуйте вначале гарантийное письмо по укрпочте заказным ! Нет документов-нет оплаты! И прекращайте истерить !!
П.с. если ваш типа мужчина бросит из-за такой фигни,то тут на форуме есть тот,кто очень с вами схож по типаду,одна не останетесь.

Дякую.Я дурне,просто осуду боюсь.Так хочеться хоч трошки спокійно пожити,сил нема ніяких
Як Ви ті штормах пережили?В мене в житті були всякі каруселі,але таких ще не було.// Т.е. болезнь вашего ребенка для вас менее значима и травматична нежели чьи-то звонки и чьи-то гнилые базары за спиной??? Вы щас,блин,серьезно ???????

Значит,туда ему,пoцy и дорога! Раз готов бросить из-за сраных звонков аферистов и закононарушителей,то нахрена вообще такой мужик нужен?!!
Значит так,запоминай: рассказываешь все родителям. Обязательно !!! Сама !!! Меняешь им симки. Себе и муду тоже. На почте делаешь переадрессацию на абонентский ящик и уходишь в глубочайший мороз месяца на 4-6. Если какая шарага пришлет что-то типа коллажа или обклеет своими дерьмолистовками,то берешь все это ихнее д*рьмо и пишешь на них в генпрокуратуру и в сбу. И опять на мороз . Что лично мне это дало: из хотелок в 24 тыщи,сейчас выпскуливают"закроем за 2500". Разницу чувствуете? И главное! Когда начнут предлагать или соглашаться на Ваши суммы,требуйте вначале гарантийное письмо по укрпочте заказным ! Нет документов-нет оплаты! И прекращайте истерить !!
П.с. если ваш типа мужчина бросит из-за такой фигни,то тут на форуме есть тот,кто очень с вами схож по типаду,одна не останетесь.
По перше,дякую за поради.По друге,сама лишитись не боюсь,плавали,знаєм)І постараюсь справитись,а то розкисла геть.

Нє,хвороба дитини-то просто інше,ми справились і то головне.Я про дурну мову,залякування, і т.д.

По перше,дякую за поради.По друге,сама лишитись не боюсь,плавали,знаєм)І постараюсь справитись,а то розкисла геть.

Нє,хвороба дитини-то просто інше,ми справились і то головне.Я про дурну мову,залякування, і т.д.
І з цим справитесь. Повірте, ми всі були на Вашому місці і в перші дні прострочок теж трясло. Потім стане все фіолетово, повірте.

Як Ви ті штормах пережили?В мене в житті були всякі каруселі,але таких ще не було.// Т.е. болезнь вашего ребенка для вас менее значима и травматична нежели чьи-то звонки и чьи-то гнилые базары за спиной??? Вы щас,блин,серьезно ???????
Я не рахую хворобу дитини штормом.То була біда.Я навіть не порівнюю одне з іншим.Шторм для мене,то шумиха,оці напади,щось такого роду.

Хвороба то не інше. Хвороба дитини то в рази страшніше !! Міняйте номери і не парьтесь від слова зовсім. Спокійно чекайте. Послухайте на ютюбі Що з себе насправді є усі ці звонарі. Канали "люди судьбы против мфо","Александр против мфо","коллектор украины". И,головне: зберись ,тряпка!! Нічого жахливо не трапилося! І не трапится якщо ти не будеш вестися на їхні шантажування!!! Не повторюй моїх помилок ,бо потім дійсно буде дуже тяжко,сумно і взагалі..

А взагалі дякую всім...Певно просто не могла вже то все в собі тримати.Просто рве з середини.Шкода,що мені форум раніше не трапився
Хвороба то не інше. Хвороба дитини то в рази страшніше !! Міняйте номери і не парьтесь від слова зовсім. Спокійно чекайте. Послухайте на ютюбі Що з себе насправді є усі ці звонарі. Канали "люди судьбы против мфо","Александр против мфо","коллектор украины". И,головне: зберись ,тряпка!! Нічого жахливо не трапилося! І не трапится якщо ти не будеш вестися на їхні шантажування!!! Не повторюй моїх помилок ,бо потім дійсно буде дуже тяжко,сумно і взагалі..
В мене певно ще совок в думках.Знаю одного зараз вже серйозного бізнесмена,який бізнес почав з кредиту.І кредит той так і не віддав.Зараз поважна людина,в депутати йде...А зібратись треба,а то така паніка...

А взагалі дякую всім...Певно просто не могла вже то все в собі тримати.Просто рве з середини.Шкода,що мені форум раніше не трапився

В мене певно ще совок в думках.Знаю одного зараз вже серйозного бізнесмена,який бізнес почав з кредиту.І кредит той так і не віддав.Зараз поважна людина,в депутати йде...А зібратись треба,а то така паніка...
Головне щоб ви потім не почали знов кормити афєрюг. Міняйте свої номери в чекайте пропозицій від тих скотиняк.

Не повірите,але совок і "бабусіне виховання" у всіх присутніх тут сидить,інакше нас тут би не було. Всі ми жахалися і робили хибні кроки. Головне вчасно зупинитися ,зібратися з духом та вразувати чужий досвід в цій справі. І не бійтеся! Вашій донці геть не потрібна ніща мама шизофрєнік

Міняйте свої номери в чекайте пропозицій від тих скотиняк
За скотину обідно від такого порівняння(((
Від скотини хоч велика користь є)))))
От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?
Нема такої конторки, я шукав свого часу:facepalm: Хоч розуму вистачило не влізти в більше гаyно чим є МФО...
У вашій ситуації вам ніхто не дасть!!!!! Ніхто!!!!
А якщо знайдете, то будуть аферисти які вас розведуть на гроші, або бандити які залишать вас з дітьми на вулиці...
Вам люди вже розписали, що робить і як... прислухайтесь до них)

Бідака з Єврогрошей ще дзвонить вам?) Їх пролангуєте?

Останнє редагування:
За скотину обідно від такого порівняння(((
Від скотини хоч велика користь є)))))

Нема такої конторки, я шукав свого часу:facepalm: Хоч розуму вистачило не влізти в більше гаyно чим є МФО...
У вашій ситуації вам ніхто не дасть!!!!! Ніхто!!!!
А якщо знайдете, то будуть аферисти які вас розведуть на гроші, або бандити які залишать вас з дітьми на вулиці...
Вам люди вже розписали, що робить і як... прислухайтесь до них)

Бідака з Єврогрошей ще дзвонить вам?) Їх пролангуєте?
Дзвонить)Вже не такий бідний,свариться трохи.Я за аферистів знаю,глибше не лізу.Думаю,з часом все вирішиться,а поки треба пережити і потерпіти.Трохи впала духом

А зібратись треба...бо з панікою ніфіга не вийде..Пролонгаціі це зло.Це викинуті марно гроші на вітер.Я з цим живі вже 9 місяців...16 контор..2 банки...І як наслідок перекредитацій борги людям....Величезні.От тепер думаю як правильно вилізти з цієі ситуаціі.Краще зупиняйтеся як є.Виходьте в прострочку.І потихеньку за тіла можна закривати.Це треба прийняти.Неприємно.Згодна.Але не смертельно.Як сказав один виживший суіцидник."Вирішити і виправити можна було все,це лише було питання часу.Одного не можна виправити.Я вже падаю".Так що є ради кого жити.А чоловік?Дайте йому час все прийняти.Обдумати.Перебіситься.І буде вас підтримувати.А ні?то на всі 4 сторони....В житті бувають ситуаціі і погірше.Що тоді коли дійсно треба підтримка,а він зібрався б і змотався((((???

Назад
Угорі