Перекредитування. Чи має сенс шукати, де оформити кредит з прострочками?

• Автор теми Автор теми Yanochkka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
От сиджу я така,в очікуванні грандіозного скандалу-про кредити знає лише чоловік поки що...І думаю,якби була якась конторка,щоб перекредитуватись,я б платила потроху раз в місяць і жила б спокійно...А нє...Не все так просто...Я би й на реструктуризацію бодай домовилась,так знов ніхто не хоче.В мене таке враження,що їм то просто в кайф.Надзвонювати,погрожувати і т.д.От цікаво,а хоч хтось з форуму перекредитувався?Я так думаю,багато хто пробував,хоч комусь вдалось?
д*pa что ли ??????я по этому принципу с двух в десять шараг влетела !! Даже не думай !!!!???

Я,не люблю в сімейні дрябли влазити,але який він чоловік,якщо покине через мфо?
Та як сказати..Діти в нас не спільні,ми як одружились,в мене доня захворіла.Спочатку підзарібки шукала,а село,то по полях,то ще куди.Він щось там тицьне трохи,але мало...От я й влізла.Тоді всеодно було.Малу витягнула,то тепер друге.Чоловіку коли розказала-казав треба було якось обійтись.А як??Таблетки,уколи,аналізи...Дорого.Все дорого.Тепер говорить зі мною тільки через зуби.Добре хоч за кордоном зараз.От і думаю,що покине

@Yanochkka,здесь на сайте были истории людей, которые, заплатив все "забаганки" контор (родные узнали и помогли, например), снова набрались долгов. У меня тоже были такие мысли, как у Вас, ровно до момента, когда я нашла этот форум. Читала все выходные, потом по ночам уснуть не могла, не побывав на форуме. Здесь мои мозги и прочистились, ни одна контора от меня ни копейки больше не получила. Примит вначале решение - НЕ ПЛАТИТЬ и увидите, что через несколько дней к Вам прийдёт радость от того, что нет постоянных мыслей, где взять деньги, чтобы тут же их отдать... Читайте темы форума побольше, спрашивайте, если что интересует, здесь много советов получить можно...

От і я бачу,що пора спинитись,а ніяк не можу себе заставити.Чоловік покине напевно,гроші для нього багато означають...Поки тягну,ще якось нічого,а потім...Мама зразу в істерики і лікарні...Весело...
Попробуйте просто поговорить с мамой по душам. Моя мама тоже очень плохо реагировала, деньги мне с папой пихали, занимали даже, чтоб я закрыла. Но я им все объяснила, сколько денег в эту бездонную яму потратила, какие дикие проценты они насчитывают. Вроде, успокоились. Мне не верят, конечно. Папа говорит, что я Сонька Золотая ручка)) Но все равно меня поддерживают, так как любят, я же их дочь. Я сказала, что не буду платить эти хотелки, только бороться. Мама даже согласилась на закрытие Фейсбук, хотя она любит там ковыряться. Я объяснила, зачем это нужно и она поняла. Единственное, что их цепляет сильно - это звонки их коллегам и соседям. Но и это мы пережили! Я на полном морозе даже, когда круглосуточный автодозвон всех был. Это единственный выход.

Та як сказати..Діти в нас не спільні,ми як одружились,в мене доня захворіла.Спочатку підзарібки шукала,а село,то по полях,то ще куди.Він щось там тицьне трохи,але мало...От я й влізла.Тоді всеодно було.Малу витягнула,то тепер друге.Чоловіку коли розказала-казав треба було якось обійтись.А як??Таблетки,уколи,аналізи...Дорого.Все дорого.Тепер говорить зі мною тільки через зуби.Добре хоч за кордоном зараз.От і думаю,що покине
Що означає діти не спільні?В мене старший теж неспільний,але коли ставало питання про здоров'я ,чи потреби дітей,то вони наші

І,через це Вас навіть чоловік ,мабуть кине?Жесть.
Він ніяк не може повірити,що то було так дорого)Можна було обійтись і розраховувати на свої сили.Я тоді плювати на розрахунки хотіла.І зараз не скажу,що так вже жалію.Варіантів особливо тоді не було.Просто зараз вийшла дурочка

Yanochkka, сімейні справи то діло окреме. Зараз питання як зберегти ваші гроші, які вам даються нелегкою працею! Тому постарайтесь взяти до уваги наші поради.

Дурочкою,вірніше ще гірше,Ви були б,як би дитину не рятували.Скільки у Вас дітей?
Yanochkka, сімейні справи то діло окреме. Зараз питання як зберегти ваші гроші, які вам даються нелегкою працею! Тому постарайтесь взяти до уваги наші поради.
Сімейні тут присутні,бо сім'я давить,а людина відчуває за собою вину

Що означає діти не спільні?В мене старший теж неспільний,але коли ставало питання про здоров'я ,чи потреби дітей,то вони наші
В нього син від першого шлюбу.Коли розлучався-пішов в чому був,і після розлучення- добудовував малому будинок.Машину лишив першій жінці,гроші всі що мав-теж.Він за сином дуріє просто,з жінкою не склалось..До моїх відноситься добре,але то всеодно не те...Дещо поміг мені навіть закрити,але то певно більш з сорому...Коротше незнаю...

Дурочкою,вірніше ще гірше,Ви були б,як би дитину не рятували.Скільки у Вас дітей?

Сімейні тут присутні,бо сім'я давить,а людина відчуває за собою вину
Двоє.А вину справді відчуваю,може через те розказую так багато.Поговорити нема з ким,від слова зовсім.Я як в тумані,то попустить,жартую,все більш-менш,то знов "тону".Чоловік зразу якось норм сприймав,а потім видно таки достало.

Він ніяк не може повірити,що то було так дорого)Можна було обійтись і розраховувати на свої сили.Я тоді плювати на розрахунки хотіла.І зараз не скажу,що так вже жалію.Варіантів особливо тоді не було.Просто зараз вийшла дурочка
Вот и в моем случае было примерно так же. Сначала я болела и не могла работать, почти все сбережения были потрачены. Потом папа. Операция, все серьезно, думать о процентах я в тот момент не могла. Нужно было срочно и много. Даже с банками возиться времени не было. Это и был переломный момент, когда я погрязла в мфо. Прошло 4 месяца - и операция у мамы(( Мамины коллеги ей наодалживали достаточно большую сумму и нам это помогло. Спасибо им! Но именно в тот момент, когда я с ней в больнице лежала, меня стали поджимать сроки по пролонгациям. И я, д*pa, конечно, нахваталась еще в других мфо и пролонгировала. Как представила тогда, что моей маме, которая лежит и мучается от болей и неподвижности, начнут эти децибелы наяривать... В общем влезла по самое не хочу. Сейчас отдаю долги людям, а мфо обойдутся как-то. Там уже пролонгациями все давно закрыто.

Yanochkka, в просрочке есть уже?
Мілоан.Трохи більш тижня,толком не дістають.Дзвонив якийсь мужик,питав що сталось,кажу не платять,геть вгрузла.Ну,він посопів,каже через трохи буде реструктуризація доступна,але заплатили б раніше,процент менший був би,і все,більш і не нагадували.

Назад
Угорі