Перекази з-за кордону при виконавчому провадженні

• Автор теми Автор теми Aliona12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Aliona12

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
43
Бали
878
Aliona12 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора , цікавить таке питання. Мені повинні вислати гроші з-за кордону поки не знаю як саме може вестерн юніон , чи щось типу того. Але я маю одне відкрите виконавче провадження від МФО. Чи варто мені ризикувати і отримувати кошти на себе? Чи краще шукати інші варіанти ,адже сума немаленька. Дякую.

Доброго вечора , цікавить таке питання. Мені повинні вислати гроші з-за кордону поки не знаю як саме може вестерн юніон , чи щось типу того. Але я маю одне відкрите виконавче провадження від МФО. Чи варто мені ризикувати і отримувати кошти на себе? Чи краще шукати інші варіанти ,адже сума немаленька. Дякую.
Отримувала перекази при арештованих рахунках. Просто пішла в банк, якого не було в переліку.

А що просто в банку отримати не можна?
Ось і я не зрозуміла. При відкритому вп блокуються рахунки, а до чого тут переказ? Він же не на рахунок приходить?
В мене рахунки не заблоковані, хоча ВП вже рік. Дякую .
Тю, тоді отримуйте спокійно

Ось і я не зрозуміла. При відкритому вп блокуються рахунки, а до чого тут переказ? Він же не на рахунок приходить?

При том, что у нас д*билы в банках сидят и могут это посчитать как на счет как бы это ни странно звучало... особенно Приватбанк... та и Ощадбанк тоже на это способен...

?дівчата, я просто написала, як отримувала)) може можна і по іншому))

При том, что у нас д*билы в банках сидят и могут это посчитать как на счеткак бы это ни странно звучало... особенно Приватбанк... та и Ощадбанк тоже на это способен...
Ну тогда да, не стоит рисковать.
?дівчата, я просто написала, як отримувала)) може можна і по іншому))
А ми вирішили поміркувати?

У меня тоже ИП открыто по привату. Я с Чехии переводил брату в криптовалюте. Верифицировал аккаунт на сайте Binance. Залил деньги на Binance, купил USDT и отправил ему на его USDT адрес. Брат обменял USDT на гривну и вывел на свою карту.
Пока так. Мне даже так удобней, чем эти банковские переводы.

Ну кому как...

Я считаю, что если есть хоть малейший риск, или малейшее сомнение, то лучше перестраховаться!
В нашей стране, сюрпризы могут появиться там, где не ждали!
Если сумма серьезная, пусть получит кто-то из близких!
И сон у вас будет крепкий! И аппетит хороший!;)

Колись давно примат перекази зараховував на рахунок, потім вже видавав гроші з рахунку. Однозначно така схема у випадку з вп не підходить

Aliona12, если наличкой в банке будете получать, то проблем не будет. Если на карту, может карта быть арестована.

Я с России перевод на почте получала,а вестерн Юнион в ощадбанк в кассе карты правда у меня там нет в кассе выдали без проблем.

Назад
Угорі