ClickCredit Передают долг коллекторам

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K
У мене доречі клік пропонують тіло розбити на платежі , а от май кредит тільки повну сумму з відсотками ( ! Хоча цікаво , адже одна компанія .
Трохи почекайте і запропонують. Не платіть відсотки

в мене по Кліку теж тіло розбите на платежі, відсотки будуть списані.
а от Майкредіт передали Дебфорту. все чекаю, щоб тіло запропонували розбити, і я б погодилась. але ні, тільки з відсотками поки що в особистому кабінеті пропонується.

в мене по Кліку теж тіло розбите на платежі, відсотки будуть списані.
а от Майкредіт передали Дебфорту. все чекаю, щоб тіло запропонували розбити, і я б погодилась. але ні, тільки з відсотками поки що в особистому кабінеті пропонується.
В мене через 3 дні прострочки клік залучає кредитборгсолюш, вже йде третій тиждень, ще досі ніхто ні разу зі мною не зв'язувався, підкажіть, через скільки вам запропонували розбити тіло на платежі? На скільки платежів? Й яким чином вони це зробили, самі набрали, чи пропозиція з'явилась в особистому кабінеті?

В мене через 3 дні прострочки клік залучає кредитборгсолюш, вже йде третій тиждень, ще досі ніхто ні разу зі мною не зв'язувався, підкажіть, через скільки вам запропонували розбити тіло на платежі? На скільки платежів? Й яким чином вони це зробили, самі набрали, чи пропозиція з'явилась в особистому кабінеті?
Через +- 3 міс заходьте в особистий кабінет,бо вони не пропонують,там буде оплата тіла на платежі

Через +- 3 міс заходьте в особистий кабінет,бо вони не пропонують,там буде оплата тіла на платежі
Не обязательно заходить в кабинет, да и не нужно. Они сами письма шлют с различными акциями

Не обязательно заходить в кабинет, да и не нужно. Они сами письма шлют с различными акциями
зараз максимум може зателефонувати робот і сказати що є акція в кабінеті, ні смс ні на листів вони не шлють

Вкладення

• Screenshot_20240119-174911.webp
    Screenshot_20240119-174911.webp
    67.7 Кб · Перегляди: 89
  • Screenshot_20240119-175250.webp
    Screenshot_20240119-175250.webp
    58.2 Кб · Перегляди: 101
В мене теж таке було повідомлення від кліка і це було останнє повідомлення, а про розбивку тіла на частини я дізнався через півтора місяці коли зайшов перевірити, що там в кабінеті.
в Майкредиті так і висіла розбивка тіла і % на частини, тіло вони запропонували, коли я сам їм написав

В мене теж таке було повідомлення від кліка і це було останнє повідомлення, а про розбивку тіла на частини я дізнався через півтора місяці коли зайшов перевірити, що там в кабінеті.
в Майкредиті так і висіла розбивка тіла і % на частини, тіло вони запропонували, коли я сам їм написав
Ну, побачимо, що далі буде))) Особисто в мене з ними поки нема про що і за що домовлятись)))

ні, купа людей вже так очікувала, що пришлють, а приходила смска ваш борг продано в ЄАПБ))
Та де там. Навіть і СМС не пришлють. В тиху продадуть і в особистому кабінеті залишать повідомлення. Особисто в мене так і сталося.

Це ж скільки часу у Вас протермінування було?
В Майкредит десь трохи більше року. Потім вони продали Сіроко.Сіроко підключили Кредит Борг Солюшен (начебто так вони звуться). Потім Сіроко віддав назад Майкредит. І накінець Майкредит продали ЄАПБ. Заплутана у них схема))

тільки що зайшов в кабінети, в Клік з'явилась розбивка тіла на платежі, але грошей нема) якщо зачекають пару тижнів, буде супер

тільки що зайшов в кабінети, в Клік з'явилась розбивка тіла на платежі, але грошей нема) якщо зачекають пару тижнів, буде супер
😏 о так теж можно. У мене тільки реструктуризація опція відкрита. У мене в багатьох мфохах такі опції відкриті. Та я думаю шо воно мені не треба)

😏 о так теж можно. У мене тільки реструктуризація опція відкрита. У мене в багатьох мфохах такі опції відкриті. Та я думаю шо воно мені не треба)
та там якщо злетиш, то знову перерахують, така собі історія,
але якщо тіло реструктирузувати тіло, наприклад, на півроку, то там там у мене щось біля 2к в місяць виходить, така сума точно буде)

Назад
Угорі