Передаю привіт ру-слан або діджи🐓 подали апеляцію!

• Автор теми Автор теми daria35208
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 235

daria35208

Форумчанин
Дописи
126
Реакції
84
Бали
68
daria35208 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знову ці 🐓 не заспокоюються . Подали апеляцію,на відмову суду першої інстанції.
Апеляцію я , людина без досвіду не потягну . Ледь дуба не дала, поки воювала в першій інстанції.
В апеляцію вже піду з адвокатом. І надіюсь їм кабзда.
Як і казав Ру - слан ...рано радіти (( подаватиму. Тепер вірю! Ви накаркали 🤗🤭😭
Але я носа не опускаю. Виграю по-Лю-Бе

Подали апеляцію,на відмову суду першої інстанції.
Обидели мышку - написали в горку🤦
надіюсь їм кабзда.
:saint:
Як і казав Ру - слан ...рано радіти (
Ничего страшного! После первой инстанции периодически бывает, что они ломятся в апелляцию.

Може вони мазохісти
:yes2:
images (1) (1).webp

Нічого) все пройдемо. Може вони мазохісти. То ще раз получать
Вітаю. Здається Кіровоградська апеляція,якшо я не помиляюся? Відпрацюйте всі справи в апеляції області за їхньої участі,за 24-25р., готуйте відзив і вперед! Уважно перегляньте у Вашому рішенні підстави з яких суд їм відмовив і акцентуйте на цьому увагу. Нічого страшного в ап. суді не має (на мою думку це не складніше за суд першої інстанції). Я вірю в Вас. Вони змушені йти до апеляції,бо їм необхідно "переламати" негативну судову практику, яка склалася у відношенні їхньої контори. Це бізнес... і нічого особистого.

Нічого) все пройдемо. Може вони мазохісти. То ще раз получать
Ви зробили 90% справи!

Вітаю. Здається Кіровоградська апеляція,якшо я не помиляюся? Відпрацюйте всі справи в апеляції області за їхньої участі,за 24-25р., готуйте відзив і вперед! Уважно перегляньте у Вашому рішенні підстави з яких суд їм відмовив і акцентуйте на цьому увагу. Нічого страшного в ап. суді не має (на мою думку це не складніше за суд першої інстанції). Я вірю в Вас. Вони змушені йти до апеляції,бо їм необхідно "переламати" негативну судову практику, яка склалася у відношенні їхньої контори. Це бізнес... і нічого особистого.
Кіровоградська. ( Боюсь. Просто вже не хочу скільки часу й сил. Буду наймати людину. І хай розмаже...
Я краще зароблю там , де вмію. Ніж свої сили і нерви тратити. Вже награлась . Дико важко . Хай роблять люди ,які вміють .

Згадала вас відразу,як тільки ці.. 🐓 в апеляцію подали.

Головуюча випадково не Чельник.О.І. ?
Мурашов , щось на мур 😂 але поки вони витребували документи з суду першої інстанції. Посилаючись на те ,що не працює телекомунікаційна система в апеляційному суді .. ну що ж, підписів і друкованих варіантах немає.... Оригіналів документів теж... Нових вони не надали .. я дуже хвилююсь, але від цього ще ж ніхто не помирав , правда ?

Мурашов , щось на мур 😂 але поки вони витребували документи з суду першої інстанції. Посилаючись на те ,що не працює телекомунікаційна система в апеляційному суді .. ну що ж, підписів і друкованих варіантах немає.... Оригіналів документів теж... Нових вони не надали .. я дуже хвилююсь, але від цього ще ж ніхто не помирав , правда ?
Ніхто не помирав. А те,що не Чельник (як на мене) то є вже плюс.

А чому доля? А взагалі Ви чудово провели перший тайм матчу і Владислав Вікторович (якщо не помиляюся) погодився з Вашими аргументами на які ви посилалися в своєму відзиві. Тож Ви попереду в рахунку! Вище голову.

А чому доля? А взагалі Ви чудово провели перший тайм матчу і Владислав Вікторович (якщо не помиляюся) погодився з Вашими аргументами на які ви посилалися в своєму відзиві. Тож Ви попереду в рахунку! Вище голову.
Так. Дякую. Все так. Але я до того , що люди мають все ж робити " свою" справу. Кожне слово в відзиві, запереченнях, додаткових поясненнях. Це мої емоції..дуже все пропускала через себе. ( Ну його в баню.
Знімаю шляпу перед вправними адвокатами з нашого форуму ) І надіюсь уже , що цей на мур поставить врешті решт крапку) але думаю й там ці 🐓 не заспокоюються ... Й додому певно прийдуть, просити накинути їм хоч пару копійок 😂

Назад
Угорі