передано в Службу Виконання Стягнення

• Автор теми Автор теми Уляна Підпанюк
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 15K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
И снова 1000 грн. уставного...))
Монейбумы через Дори финанс начали надписи клепать. Что то всякие шараги ростут как грибы. Слышал, что эти надписи не рентабельны уже. Но все равно они пытаются. У меня уже три. Все сношу.

Монейбумы через Дори финанс начали надписи клепать. Что то всякие шараги ростут как грибы. Слышал, что эти надписи не рентабельны уже. Но все равно они пытаются. У меня уже три. Все сношу.
Правильно... Только так...

• Подобається
Реакції: Muse
Доброго вечора, десь місяць назад, отримала лист з виконавчим написом нотаріуса. Сьогодні подібний прийшов на роботу. Потрапив мені в руки, ніхто ще цей лист не бачив. Чи можна не показувати його взагалі на роботі, а знести напис? Кредит ап хоче більше 60 000 тис. Термін більше 2 років назад брала. Раніше брала і багато переплатила, а потім взяла 5000 і нічого не повернула. Порадьте, хто знає як краще зробити.

Доброго вечора, десь місяць назад, отримала лист з виконавчим написом нотаріуса. Сьогодні подібний прийшов на роботу. Потрапив мені в руки, ніхто ще цей лист не бачив. Чи можна не показувати його взагалі на роботі, а знести напис? Кредит ап хоче більше 60 000 тис. Термін більше 2 років назад брала. Раніше брала і багато переплатила, а потім взяла 5000 і нічого не повернула. Порадьте, хто знає як краще зробити.
Який саме лист вам в руки потрапив ?

Тоді, перепрошую, такий ви собі начальник... якщо не знаєте про відповідальність за не виконання постанови.
Мои на работе его тупо 2 месяца не забирали.
По юр.адресу находится ещё 2 предприятия и письма заворачивали. Бывшая под подпись принесла шефу, карауля его под воротами))

Постанову все таки отнести в бухгалтерию,к юристу и надпись сносить.

Скільки займає часу щоб знести напис?

Мои на работе его тупо 2 месяца не забирали.
По юр.адресу находится ещё 2 предприятия и письма заворачивали. Бывшая под подпись принесла шефу, карауля его под воротами))
Ром, это не отнимает по факту ... я тоже знаю и прекрастно использую "петляние" ... рано или поздно оно догонит если сам не станешь передом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі