Передали в Кредит Борг Солюшенз

• Автор теми Автор теми єхидна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 3K

єхидна

Форумчанин
Дописи
57
Реакції
18
Бали
283
єхидна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто вже мав справу з цими кадрами? Як поводяться? Агресивні?

Вкладення

• 0FD8B8E8-170A-4B32-9AAA-8CBD74FF90B2.webp
    0FD8B8E8-170A-4B32-9AAA-8CBD74FF90B2.webp
    38.9 Кб · Перегляди: 191
Майкредит предлагал раньше, но сейчас слышал могут и не предложить и продать, не знаю как актуально это
У мене і в тих, і в інших кредит. Але в майкредиті ще немає прострочень
Тому цікаво

Обдзвонюють всю телефонну книгу? Вже майже місяць йду в прострочку, а телефонували поки мені. Принаймні від родичів нарікань не було
та никого они не обзванивают, я же написал вам. только вам

Майкредит предлагал раньше, но сейчас слышал могут и не предложить и продать, не знаю как актуально это
Так з май кредит зовсім зараз не стабільно , задовбувати не будуть але в мене особисто тіло не пропонували , і на сайті теж пропозицій не було ! А сьогодні продали до ЄАПБ . А клік кредит тіло на платежі розбили.

Так з май кредит зовсім зараз не стабільно , задовбувати не будуть але в мене особисто тіло не пропонували , і на сайті теж пропозицій не було ! А сьогодні продали до ЄАПБ . А клік кредит тіло на платежі розбили.
Вот я о том же

ЄАПБ.. це..?

Тіло не пропонували?
Поки ні. Останній раз, як заходила в кабінет, то розбили тіло і % на платежі. А мене це поки не влаштовує. Грошей геть нема, та й хочу тільки тіло

Назад
Угорі