Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наоборот, максимально безобидныеХто вже мав справу з цими кадрами? Як поводяться? Агресивні?
Пропонують за тіло закрити?Наоборот, максимально безобидные
Майкредит предлагал раньше, но сейчас слышал могут и не предложить и продать, не знаю как актуально этоПропонують за тіло закрити?
У мене і в тих, і в інших кредит. Але в майкредиті ще немає простроченьМайкредит предлагал раньше, но сейчас слышал могут и не предложить и продать, не знаю как актуально это
Вони безправні звонаріПропонують за тіло закрити?
Сумна історіяВони безправні звонарі
І мені таке сьогодні прийшло.Хто вже мав справу з цими кадрами? Як поводяться? Агресивні?
Обдзвонюють всю телефонну книгу? Вже майже місяць йду в прострочку, а телефонували поки мені. Принаймні від родичів нарікань не булоВони безправні звонарі
та никого они не обзванивают, я же написал вам. только вамОбдзвонюють всю телефонну книгу? Вже майже місяць йду в прострочку, а телефонували поки мені. Принаймні від родичів нарікань не було
Найспокійніші серед всіх, інколи смски надсилають, можуть вам дзвонити, тай всеХто вже мав справу з цими кадрами? Як поводяться? Агресивні?
Це добре. Доволі багато мфо і дуже дивно, що поки чіпали тільки мене. Не нарікаю, звісно, але дивнота никого они не обзванивают, я же написал вам. только вам
Можуть і через кілька років всіх на вуха поставитиЦе добре. Доволі багато мфо і дуже дивно, що поки чіпали тільки мене. Не нарікаю, звісно, але дивно![]()
От, певно, мені такого не треба) Мені подобається така тенденція, то хай і лишаєтьсяМожуть і через кілька років всіх на вуха поставити
Так з май кредит зовсім зараз не стабільно , задовбувати не будуть але в мене особисто тіло не пропонували , і на сайті теж пропозицій не було ! А сьогодні продали до ЄАПБ . А клік кредит тіло на платежі розбили.Майкредит предлагал раньше, но сейчас слышал могут и не предложить и продать, не знаю как актуально это
Вот я о том жеТак з май кредит зовсім зараз не стабільно , задовбувати не будуть але в мене особисто тіло не пропонували , і на сайті теж пропозицій не було ! А сьогодні продали до ЄАПБ . А клік кредит тіло на платежі розбили.
ЄАПБ.. це..?Так з май кредит зовсім зараз не стабільно , задовбувати не будуть але в мене особисто тіло не пропонували , і на сайті теж пропозицій не було ! А сьогодні продали до ЄАПБ . А клік кредит тіло на платежі розбили.
ЄАПБ.. це..?
Тіло не пропонували?Хто вже мав справу з цими кадрами? Як поводяться? Агресивні?
Поки ні. Останній раз, як заходила в кабінет, то розбили тіло і % на платежі. А мене це поки не влаштовує. Грошей геть нема, та й хочу тільки тілоТіло не пропонували?