crap4i.1315
Форумчанин
- Дописи
- 42
- Реакції
- 28
- Бали
- 158
crap4i.1315 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Передали Limon до ТОВ «АФК». Сама передача то таке, але маю лише 21 день прострочення, цікаво чи не занадто рано вони продали борг, бо таке відчуття, що може бути щось погане, оскільки вже почалися лякалки про суд, зараз хочуть більше 15000. Просто маю ще в манівео, тіло 5300, там така сама прострочка і пролонгацій теж десь на таку суму, але ці поки мовчать, сума там теж набігла в районі 15000, через це і думаю чи не буде якихось проблем із Limon, якщо вони так швидко продали борг.
Тіло - 7600 грн, брав ще в грудні 2024, на пролонгації вже витратив близько 15 тисяч.
Хоча читав, що з Таліоном (АФК) іноді можна домовитися простіше за тіло, ще й з реструктуризацією.
Проблема ще в тому, що цього місяця я вже без грошей, тому даже, якщо шось запропонують не зможу нічо закрити
Тіло - 7600 грн, брав ще в грудні 2024, на пролонгації вже витратив близько 15 тисяч.
Хоча читав, що з Таліоном (АФК) іноді можна домовитися простіше за тіло, ще й з реструктуризацією.
Проблема ще в тому, що цього місяця я вже без грошей, тому даже, якщо шось запропонують не зможу нічо закрити