Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та не мне не звонят уже давно)Никчемные звонилки
офіційно ну і що , стягнути вони можуть щось тільки через суд же і все.Теж саме але фактор
это типа по дорученю будут помогать языком вибивати з вас гроши , это не купивля кредита
а ви офіцшйно працюете ?
у меня нет уже 2+ года просрочки я забыл что такое звонки сменив телефон.Звонять оточенню?
Аналогічна ситуація. Вже рік і 2 дня. Дзвонили. Питаю:коли суд? Відповідь: бла-бла...Хто зтикався з таким чого чекати після цього?![]()
СВС нічого окрім цього ( інформування і погроз чи акцій ) робити не можуть. Бо вони прості дзвонарі без прав.Мені шлють тільки таке, вже більше місяця. Також чекаю що будуть робити
![]()
О, проснулисьДва роки протермінування. За останні півроку ні дзвінка,ні СМС. Тепер ці будуть набридати.
Мені вже таке шлють, думають мене взяти на понт)))О, проснулись
Мне е гроши такие смски шлют нет смысла даже читатьМені вже таке шлють, думають мене взяти на понт)))![]()
Так действительно можете проверить на суд владе.Мені вже таке шлють, думають мене взяти на понт)))![]()
Мені прийшло точно таке саме,в той самий час)Мені вже таке шлють, думають мене взяти на понт)))![]()
Клоуны)Мені вже таке шлють, думають мене взяти на понт)))![]()
Грамотность населения повышает форум АнтиКоллектор.Так действительно можете проверить на суд владе.
Шараги теперь повышают грамотность населения