Перед праздниками, мфо решили наяривать

• Автор теми Автор теми Lina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
та с этими, только и говорить. Они умеют лишь материться, а говорить это не про них.Пускай идут в церковь, перед праздниками грехи замаливать.
Так не факт что они не сходили, не исповедовались.. А еще ,возможно, даже придерживались поста ,не употребляя мясных и молочных продуктов)

У мене капец((( Сос кредит (просрочка 3 дні), топ кредит (21день), мр мані (7 днів), гроші всім ( 3 дні), кф юа ( 7 днів), твої гроші, єврогроші і манібум просрочка 9 днів, і останній найважче – манівео (24 дні). Хто з них найбільше шукає?

А ні то я не всіх перечислила, забула ще кашинського, дзвонять з еадр.. кеш ап, кредіт ап і верокеш
из ваших все. евро гроши могут не искать. а так все остальные будут наяривать всем кого найдут

Если бы это гнида оператор звонила,я бы пожелала доброго утра,а так робот и идет соединение с оператором ,я ждала 10 мин и сбросила
Злая, о у меня почти также, только Кредитон позвонил 07:43,и пронеслась, суббота блин

У меня вчера была экскурсия в ментовку,я написала заявление на с1сЬки и на пидарву кешбери,ибо эти ***** достали уже
Меня кэшберри кому-то отдал,а то было звонков по 50 от их робота-дауна))) и теперь тишина.....

хто знає що за СТОКРАС ?

Меня кэшберри кому-то отдал,а то было звонков по 50 от их робота-дауна))) и теперь тишина.....
Этот робот и мертвого за**,достали уже с 8 до 22 нет покоя от этого пидароробота

Этот робот и мертвого за**,достали уже с 8 до 22 нет покоя от этого пидароробота
Та да))) у меня блокиратор стоит,но я реально поражалась их настойчивости))) но уже неделю молчит их робот...кому отдали даже не в курсе)

Та да))) у меня блокиратор стоит,но я реально поражалась их настойчивости))) но уже неделю молчит их робот...кому отдали даже не в курсе)
У меня тоже блокиратор,но мне иногда не могут дозвонится,эти ***** сеть занимают

из ваших все. евро гроши могут не искать. а так все остальные будут наяривать всем кого найдут
Манібум з 20 тисяч погодились тільки на тіло у 8 тисяч, топ кредит і гроші всім своіми пролонгаціями переплатила вже в десятки разів тіло, але на уступки не йдуть. Готова оплатити, але не всім зразу і не з такими відсотками.. сьогодні маю розмовляти з юристом, буду щось вирішувати. Соц мережі закрила всі, за батьків не переживаю, тільки щоб якихось дальних родичів не знайшли. Якщо прізвища з усіма родичами інші, то все одно можуть знайти? У приваті тільки мама з татом можуть бути, але мама вже давно укр номеру не має, а за тата мені все одно. Вляпалась в таке, що кожного ранку прокидаюсь з думками, що жити не хочеться. Мені 21, а я такого вже наробила. І гловне почалось все з алекс кредиту маленької суми , щоб оплатити 5 тисяч за навчання, а далі не мала яим закрити та й думаю візьму ще десь, а потім почалось ще десь, а потім пролонгації, півроку сиділа з малим прибутком і не мала , як оплатити тіло, от набирала ще і ще заради пролонгацій. Соромно, важко і страшно.

Дозвонился ко мне д*ун вротбери и спрашивает адекватна ли я вообще,я говорю,что да,у меня справка есть,а он спрашивает какая,говорю -жельая))

А них реально тактика белочек-за**елочек)))

Это я их так ласково прозвала)))
Так как последний оператор оставил замечание ,что я орала и ругалась матом,ну я говорю,что у меня шторы падают иногда)

сегодня только робот от динеро пару раз звонил , а так тишина

У меня сегодня больше 30 звонков, но я не отвечала. Аж легше както

Що робити з містер мані? перший раз навіть на пошті від них не булл ні договору нічого,в смс лише кож підтвердження? Займ 3000,можна не вертати? скоро буде прострочка...І ще є монетка

Тоже не знаю,что с мелкими делать. Названия некоторых даже не припомню. Скоро просрочки. Суммы около 1500-2000.

Дала початку почитати правила форуму,далі все для ,, новачків''. Психологічну підтримку. Вирішити-Платити чи не платити? В пошуку шукати МФО які цікавлять. І там читати,писати,спілкуватись.

Дала початку почитати правила форуму,далі все для ,, новачків''. Психологічну підтримку. Вирішити-Платити чи не платити? В пошуку шукати МФО які цікавлять. І там читати,писати,спілкуватись.
?:good:? Коротко, лаконічно і доступно)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі