Переадресація...

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маri

V I P
Дописи
11921
Реакції
18477
Бали
2903
Маri не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене з'явилася ідея поставити зі свого номеру переадресацію дзвінків на гар.лінію,якоїсь із мфо.А ще інший варіант на київстар сина,а він навчається за кордоном,сімка в нього в телефоні тільки не поповнена,він користується іншим.Можливо тупа ідея,але так хочеться віддячити їм за роботів і автопрозвін...Чи не розізлю їх я ще більше?

Не буди лихо пока оно тихо, народная мудрость!

В мене з'явилася ідея поставити зі свого номеру переадресацію дзвінків на гар.лінію,якоїсь із мфо.А ще інший варіант на київстар сина,а він навчається за кордоном,сімка в нього в телефоні тільки не поповнена,він користується іншим.Можливо тупа ідея,але так хочеться віддячити їм за роботів і автопрозвін...Чи не розізлю їх я ще більше?
включал как-то переадресацию с незнакомых номеров на номера телефонов чмошников, только не на горячую линию , а на номера мобильных с которых звонили живые чмoшнuкu (не роботы).
где-то 3-4 недели поигрался, периодически менял номера для переадресации. по личному опыту звонков больше не стало, даже меньше. может совпало :)

Поставьте переадресацию на морг или похоронное бюро ?

А если звонит не МФО и тоже идет переадресация,например кто-то с работы,а номера нет в тел.книжке?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі