Павел Могила кто знаком?

• Автор теми Автор теми Mari.U
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Mari.U

Форумчанин
Дописи
397
Реакції
89
Бали
68
Mari.U не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт,сьогодні мене продали сслоун и екеш,сслоун -финфорсу а екеш - фінпроект,і тут у вайбері пише не адекват Павел Могила і дзвонить з номеру +380931395895 ,погрожує мені і моїй ще маленькій дитині,скажіть хто з ним знайомим скільки часу буде це продовжуватися,на що вони здатні?Додаю скрін

Вкладення

• Screenshot_20190830-180524_Viber.webp
    Screenshot_20190830-180524_Viber.webp
    50.3 Кб · Перегляди: 98
  • Screenshot_20190830-160350_Viber.webp
    Screenshot_20190830-160350_Viber.webp
    75 Кб · Перегляди: 97
Усім привіт,сьогодні мене продали сслоун и екеш,сслоун -финфорсу а екеш - фінпроект,і тут у вайбері пише не адекват Павел Могила і дзвонить з номеру +380931395895 ,погрожує мені і моїй ще маленькій дитині,скажіть хто з ним знайомим скільки часу буде це продовжуватися,на що вони здатні?Додаю скрін
Зачем вы общаетесь со всякими " могилами"? Игнорьте и всё.. . А как долго вы на просрочке?

Угрожал по телефону?а сколько лет ребёнку?

Ну и фамилии, мне тоже Ярослав Гробовик звонил, Василий Вахтангович, причём последний бабой оказался, правда маты такие перла что не каждый сможет.

Господи, та ніхто вам нічого не зробить. Одне питання - навіщо з ними спілкуватися? Чи вам подобається коли на вас виливають тонни бруду?

Господи, та ніхто вам нічого не зробить. Одне питання - навіщо з ними спілкуватися? Чи вам подобається коли на вас виливають тонни бруду?
Я сама не знаю,мені дуже погано,я не можу так жити ,в страху в прозорі,в жаху,я не витримую,мені страшно ,хтось мав справу з ними чим все закінчилось?

Mari.U, а чим Це може закінчитись?!
Як і в минулі рази - нічим!
Заспокойтесь, боятись нічого!

Я сама не знаю,мені дуже погано,я не можу так жити ,в страху в прозорі,в жаху,я не витримую,мені страшно ,хтось мав справу з ними чим все закінчилось?
Ну Вы же не новичок. И опыт есть.а чем этот звонилка от предыдущих отличается?

Мені страшно за дитину???
Вашій дитині ніхто нічого не зробить! Зрозумійте це вже нарешті!
Ви ж розумієте, що люди іноді брешуть? Так от Могила Вам бреше!
Збирайте спокійно доньку до школи і не витрачайте час на цих покидьків і марні хвилювання...

Ну так насколько я помню,выводы Вы сделали тогда верные. Почему сейчас опять такая же реакция?и снова Вы общались с ними,зачем?

Вам вже неодноразово писали про цих писак з вайбера.Видалiть його взагалi.Для тих хто не реагуе на подiбне,це нiчим не закiнчуеться.Написав та й написав.Робота його така.А що йому робити ?Вайбер е,пиши скiльки хочеш що на мiзки дурнуватi напливе.Вас круто розвели з моргом.Вам мало?

Оффтоп
Сестра, вспомни цыган или собак определенного цвета и отпустит)))
Ну блин, ну если ты знаешь, что у тебя такая реакция на всё происходящее, то зачем оставлять этот вайбер? Просто 10 жёлтых собак из 10!

Я згадав автора, це ж та сама пані, що платила колекторам ФК Морг. Горбатого могила виправить.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі