Парламент дозволяє націоналізувати банки підсанкційних власників – зокрема «Сенс банк» (колишній «Альфа»)

• Автор теми Автор теми teenik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K
В терминале мне вылезло сообщение про лимит до 5 тыс. В Приват24 я не нашла где этот лимит снять или убрать
Я б заради цікавості подзвонив 3700 і спитав чи вони о*уїли вже в корінь чи ще не до кінця.

Я б заради цікавості подзвонив 3700 і спитав чи вони о*уїли вже в корінь чи ще не до кінця.
Я не позвонила, не узнавала. подумала может глюк У них постоянно какие то приколы. Хочу снять по номеру телефона, вожу номер, они пишут вы не наш клиент. С попытки пятой, они соглашаются, что я их клиент и выдают мне деньги

Я не позвонила, не узнавала. подумала может глюк У них постоянно какие то приколы. Хочу снять по номеру телефона, вожу номер, они пишут вы не наш клиент. С попытки пятой, они соглашаются, что я их клиент и выдают мне деньги
Гарний банк і гарне обслуговування.

Я хотела свою карточку пополнить. А у меня там оказывается лимит стоит до 5 тыс в месяц, на пополнение собственной карты. Раньше такого не было. Комиссию не сняли
Може це воно?
Ліміти на операції
Згідно з законом 2020 року переказувати анонімно можливо лише до 5000 гривень. При здійсненні транзакції за допомогою платіжної картки ця умова не діє. Адже банки отримують інформацію про клієнта при відкритті рахунку. Також є ліміти, які встановлені платіжним сервісом, на якому ви робите переказ.

Как уже написали, это не лимит Привата, это стандартный суточный лимит на анонимное пополнение. Через терминал самого приватбанка можно пополнять на большую сумму, если авторизоваться через карту другим способом.

Назад
Угорі