Парламент дозволяє націоналізувати банки підсанкційних власників – зокрема «Сенс банк» (колишній «Альфа»)

• Автор теми Автор теми teenik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

teenik

Форумчанин
Дописи
69
Реакції
84
Бали
3590
teenik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Парламент прийняв законопроєкт, який дозволяє націоналізувати банки підсанкційних власників – зокрема «Сенс банк» (колишній «Альфа») російського олігарха Фрідмана

Может просто пропить его?:drinks:
В лучших, так сказать, традициях :бухаю::пьяный::баян:

І буде ще один пришиблений банк типу примата
Він і так пришиблений. Картку не розблоковують, 13 400 дають тільки через касу. Коли повністью дозволяли користуватись коштами, тримали картку заблокованою по 10 днів. Такшо приват на його фоні ще нічого так...

Він і так пришиблений. Картку не розблоковують, 13 400 дають тільки через касу. Коли повністью дозволяли користуватись коштами, тримали картку заблокованою по 10 днів. Такшо приват на його фоні ще нічого так...
Приват на будь якому фоні чемпіон серед чемпіонів :)

Поки користувався проблем з ними не було. Зарплата там була.

Я другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?
За то, чтобы дать банку денег теперь нужно заплатить. Это же просто милота?
Те саме недавно.
Я аж приуїв. Давно нал не закидав на картку цього г0вн0банка...
Дно, як бачимо, ще пробивати і пробивати.

Я другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?
За то, чтобы дать банку денег теперь нужно заплатить. Это же просто милота?
Я хотела свою карточку пополнить. А у меня там оказывается лимит стоит до 5 тыс в месяц, на пополнение собственной карты. Раньше такого не было. Комиссию не сняли

Я хотела свою карточку пополнить. А у меня там оказывается лимит стоит до 5 тыс в месяц, на пополнение собственной карты. Раньше такого не было. Комиссию не сняли
Что-то новенькое и оочень интересненькое :)

Двічи облазив свою дебетку і віртуалку з смартіка і з ноута ( ПК-версія Плєвать24), але такої уйні не знайшов.
В терминале мне вылезло сообщение про лимит до 5 тыс. В Приват24 я не нашла где этот лимит снять или убрать

Назад
Угорі