Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
достатньо уже пришиблених...І буде ще один пришиблений банк типу примата
Звичайно, що ні)))) Або перепродадуть, або скажуть, що у цей час треба підтримувати економіку країниНаціоналізували і що далі? Спишуть кредити?
Він і так пришиблений. Картку не розблоковують, 13 400 дають тільки через касу. Коли повністью дозволяли користуватись коштами, тримали картку заблокованою по 10 днів. Такшо приват на його фоні ще нічого так...І буде ще один пришиблений банк типу примата
Приват на будь якому фоні чемпіон серед чемпіонівВін і так пришиблений. Картку не розблоковують, 13 400 дають тільки через касу. Коли повністью дозволяли користуватись коштами, тримали картку заблокованою по 10 днів. Такшо приват на його фоні ще нічого так...
ЛуДшийПриват на будь якому фоні чемпіон серед чемпіонів![]()
Поки користувався проблем з ними не було. Зарплата там була.Він і так пришиблений. Картку не розблоковують, 13 400 дають тільки через касу. Коли повністью дозволяли користуватись коштами, тримали картку заблокованою по 10 днів. Такшо приват на його фоні ще нічого так...
А я думаю чого вчора на роботі сказали що зп на інший банк перевелиПоки користувався проблем з ними не було. Зарплата там була.
Я другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?ЛуДший
Те саме недавно.Я другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?
За то, чтобы дать банку денег теперь нужно заплатить. Это же просто милота?
Покращення вЯ другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?
Я хотела свою карточку пополнить. А у меня там оказывается лимит стоит до 5 тыс в месяц, на пополнение собственной карты. Раньше такого не было. Комиссию не снялиЯ другу приватовскую карточку пополнял через терминал Привата. Сняли комиссию. ?
Что-то новенькое и оочень интересненькоеЯ хотела свою карточку пополнить. А у меня там оказывается лимит стоит до 5 тыс в месяц, на пополнение собственной карты. Раньше такого не было. Комиссию не сняли
Двічи облазив свою дебетку і віртуалку з смартіка і з ноута ( ПК-версія Плєвать24), але такої уйні не знайшов.Что-то новенькое и оочень интересненькое![]()
В терминале мне вылезло сообщение про лимит до 5 тыс. В Приват24 я не нашла где этот лимит снять или убратьДвічи облазив свою дебетку і віртуалку з смартіка і з ноута ( ПК-версія Плєвать24), але такої уйні не знайшов.